Nakup potravin z Rakuska (Hainburg a ine)

Príspevok v téme: Nakup potravin z Rakuska (Hainburg a ine)
traktorista

Dobry den,

Kedze opovrhujem slovenskymi predajcami masa, kedze je to extremne nebezpecne pre zdravie, a SOI tento dolezity fakt absolutne ignoruje a tym padom aktivne a umyselne hazarduje so zdravym slovenskych obcanov. Tak sa pytam:

Kde nakupujete maso v Rakusku?

Prave som hladal a nasiel velmi vzacne informacie, kde nakupit kvalitne a zaroven lacne (ale toto nie je podstatne) potraviny, maso, syry, mlieko a zeleninu a ovocie a ine veci z Rakuska, hainburgu, mozno aj kittsee a wolfsburgu a podobne okolie ale aj dalej na zapad, popripade madarsko, gyor a ine podobne mesta mimo bratislavy (blavy).

Dovod preco pisem takto retardovane je ten, ze chcem aby co najvacsi pocet ludi naslo tuto temu cez google (cim viac slov, tym lepsie, SEO) a tym dat najavo slovenskym (kvazi)podnikatelom a slovenskej SOI, ze su absolutne postradatelni ;) (helou bičíz)
Sa este uvidi, z coho budete zit, ak u vas nenakupim!

A este jedna vec, DAKUJEM LAHOSTAJNYM SLOVAKOV, CO KASLU NA SVOJE ZDRAVIE A TYM PADOM SA AKTIVNE(!) PODIELAJU NA OHROZOVANI ZDRAVIA NELAHOSTAJNYM SLOVAKOM!!

Este raz, DAKUJEM vam, číp bičíz!
Si dajte na veceru tie granule co mate v pivnici po panelakoch...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cize k teme:
Spar v Hainburgu:
vyborne bezlaktozove produkty, cena v pohode, celkom dobra zelenina. Moznost tankovania (kvalitnejsieho paliva!) o 7-10 centov lacnejsie ako v bratislave (benzin).
Merkur:
Tu som este nebol, avsak pocul som ze maju vyborne maso a celkovo najvacsi vyber. Ten by sa mal nachadzat v Pandorfe.

Ma niekto nejake ine skusenosti, kde nakupit zdravie neohrozujuce potraviny ?

Danke!

Evitkae

Je to jedna velká pravda,chodím do AT každy týždeň a tým pádom si nákupy robím tam.Masové vyrobky a to všetky,či parky kura,šunky..atď je neporovnatelné s tými čo je dostať u nás.Masko kupujem doma,kamarát na malu farmu a ten ma zásobuje masom.Nie som nejak zaťažena na zdravu vyživu,ale tiež som sa niekde dočítala,že tieto slovenské produkty su doslova pod hranicou noriem!A to nehovorím a práškoch na pranie a avivážach,ked kupim tu,tak mi to vonia len ked to vytiahnem z práčky..Je to smutné ale je to tak...

muc

je to sice pravda, ze domaca paradajka ma celkom inu chut ako z obchodu, lenze ak sa uz niekto od zimy trapi s pestovanim paradajov (zasiat, vypestovat priesady, vysadit, koliky, atd...)tak sa snazi zo vsetkych sil, aby z predaja mal aj poriadny zisk. lenze na to, aby paradajky nenapadla pliesen, tak ich zial treba chemicky osetrovat. a po kazdom postreku je urcita doba, pocas ktorej sa nemozu oberat a konzumovat. to iste je aj s uhorkami. a tu ja vidim kamen urazu!!!! podla mna kasle predajca na nase zdravie a dla mna pekne krasne popredava aj taku zeleninu, ktora je cerstvo po postreku.

jajka001_

ved jasne, to je tak vzdy a vsade, aj na festivale napriklad, raz som chcela kupit flase mineralky, ze 200 Sk:)) a tieto sviecky, predavali ich tusim ze 20c za kus tie ktore v kauflande som kupila 10ks za 40c. cudujem za ak im tam niekto nakupi. to jedine ti co kupuju na poslednu chvilu a na peniazoch im nezalezi.

traktorista

www.cas.sk

"Porovnanie: Pri hroboch sú kvety až o euro drahšie než na trhu!"

Toto je presne to o com hovorim.. Ludia chcu byt milionarmi cez noc (a to doslova, kedze budu predavat vecer az v noci :) )

jankaaaaaaaaa

0mega: sak si mozno isiel robit domaci paradajkovy pretlak.. :D:D:D
biopotraviny ak maju certifikat, znamena ze su prisne kontrolovane a splnaju podmienky o ekologickom polnohospodarstve. tieto podmienky su rovnake v celej EU

0mega

jankaaaaaaaaa

ano je to mozne, ze som mal stastie na blbeho predajcu..
vo vypredaji, uz neviem co to bolo, ale bolo to za cca 1/2 az 2/3 ceny z jeho trhovej ceny..
proste vzdy ked vidim, ze niekto berie 20kg zeleniny, je obrovska sanca, ze to nema len tak na domace zuvanie, pokial neberie 20kg mrkvy a nema kraliciu farmu :)
ved nie je mozne skonzumovat 20kg zeleniny len tak..
napr balena voda, to je fuk, to moze zobrat aj tonu, to pochopim ze zasoby..
tento jav je velmi casty praveze aj v rakusku.. "BA" znacky (alebo proste slovenske) a tetka plny kufor 1 a toho isteho tovaru..