Nakup potravin z Rakuska (Hainburg a ine)

Príspevok v téme: Nakup potravin z Rakuska (Hainburg a ine)
traktorista

Dobry den,

Kedze opovrhujem slovenskymi predajcami masa, kedze je to extremne nebezpecne pre zdravie, a SOI tento dolezity fakt absolutne ignoruje a tym padom aktivne a umyselne hazarduje so zdravym slovenskych obcanov. Tak sa pytam:

Kde nakupujete maso v Rakusku?

Prave som hladal a nasiel velmi vzacne informacie, kde nakupit kvalitne a zaroven lacne (ale toto nie je podstatne) potraviny, maso, syry, mlieko a zeleninu a ovocie a ine veci z Rakuska, hainburgu, mozno aj kittsee a wolfsburgu a podobne okolie ale aj dalej na zapad, popripade madarsko, gyor a ine podobne mesta mimo bratislavy (blavy).

Dovod preco pisem takto retardovane je ten, ze chcem aby co najvacsi pocet ludi naslo tuto temu cez google (cim viac slov, tym lepsie, SEO) a tym dat najavo slovenskym (kvazi)podnikatelom a slovenskej SOI, ze su absolutne postradatelni ;) (helou bičíz)
Sa este uvidi, z coho budete zit, ak u vas nenakupim!

A este jedna vec, DAKUJEM LAHOSTAJNYM SLOVAKOV, CO KASLU NA SVOJE ZDRAVIE A TYM PADOM SA AKTIVNE(!) PODIELAJU NA OHROZOVANI ZDRAVIA NELAHOSTAJNYM SLOVAKOM!!

Este raz, DAKUJEM vam, číp bičíz!
Si dajte na veceru tie granule co mate v pivnici po panelakoch...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cize k teme:
Spar v Hainburgu:
vyborne bezlaktozove produkty, cena v pohode, celkom dobra zelenina. Moznost tankovania (kvalitnejsieho paliva!) o 7-10 centov lacnejsie ako v bratislave (benzin).
Merkur:
Tu som este nebol, avsak pocul som ze maju vyborne maso a celkovo najvacsi vyber. Ten by sa mal nachadzat v Pandorfe.

Ma niekto nejake ine skusenosti, kde nakupit zdravie neohrozujuce potraviny ?

Danke!

maruska123

ja neviem co bolo v test magazine, ale toto sa prepieralo v telke pred nejakm casom a sama Eu podla merani potvrdila velke rozdiely

jankaaaaaaaaa

v test magazine na stv bol minule rozbor coca coly z roznych krajin. tiez presne preto, ze kolovali take reci ze na vychode sa do nej pridavaju ine zlozky a na zapade chuti ovela lepsie
no a prisli nato ze vsade je ta cola uplne rovnaka, akurat niekde davaju iny typ sladidla, ale ze inac je vsetko rovnake

jajka001_

ked mozem, tiez nakupim radsej na trhu len to mam tiez trochu od ruky:) nakupujem takmer kazdy den a mam malo skladovacieho priestoru, bohuzial. takze nic take ze kupim po pat kil zemiakov, jablk a supnem to do pivnice - nemam kam:(

VaMo

Dlho som sa tomu branila, ale po rokoch kazdodenneho pendlovania medzi SK a AT musim BOHUZIAL dat za pravdu tym, kt. preferuju nakupovanie v Rakusku. Nemam doma labak, aby som vedela zodpovedne odpovedat jankeeeeee, ale skusenosti nepustia. Maros75 to nacrtol a presne v inak nastavenych standadroch na kvalitu to cele je. A presne tak - neplati to len pre potraviny.

maruska123

ja nehovorim napr o mase, zelenine a tak..skor napr kavy, ryza, napoje, skor taketo potraviny sa tam spominali....v uvodzovkach trvanlive...napr nescafe kava ma uplne inu kvalitu v nemecku a u nas...ako keby sme tu boli 100 rokov za opicami alebo co..

len problem je ten, ze na slovensky trh sa to dostane, pretoze vyrobky s nizsou kvalitou su lacnejsie, ale napr v takom nemecku by im take vyrobky oplieskali o hlavu a ziadali by vyssiu kvalitu

tu je ten problem, ze kazdy pozera len na cenu, cim lacnejsie, tym lepsie...takze oni si tie nadnarodne spolocnosti snad aj myslia, ze nam to staci..ved cenu to ma dobru, dovazame to na slovensko, tak asi nepotrebujeme viac-podla nich

jankaaaaaaaaa

jajka: pravda.. tu je bieda.. lenze keby sme tu mali mat tie kvalitnejsie potraviny, tak myslim zeby boli drahsie a to uz potom fakt neviem co by sme jedli

jankaaaaaaaaa

praveze nemame tu moznost. mame par domacich potravin od babky. ale myslim ze tie kupene na trhoch su lepsia volba ako tie z hypermarketov, aj ked clovek nikdy nevie ako boli pestovane, ale nemyslim zeby mohli byt natom tak zle ako z normalnych obchodov a z neviem akej krajiny

jajka001_

janka u nas je vsetko ovela drahsie ako v okolitych krajinach plus tie nizke platy, musis kalkulovat s cenami a nakupmi tak aby ti to vyslo, aj na potraviny, aj na seky, aj oblecenie atd

jajka001_

tak ja toho moc doma bohuzial nevypestujem :) ak mate tu moznost tak to mate super. aj ked, zas nevies co je v pode a co pada z neba. riziko je vzdy. hlavne ze v tom nie su pesticidy a hormony a masokostna mucka