pred nedávnom som sa začala zdavo stravovať.... začala som jesť omnoho viac zeleniny ako nikedy, piť veľa vody.. a začala som vynechávať veľmi sladké a mastné jedla.... pretože trpím stredne ťažkou formou akné... keď som bola u doktorky a povedala som jej, že som vylučila niektoré potraviny povedala mi, že akne suvisi LEN S HORMONMI a že mam začať opať normalne jesť... to som aj urobila a opať sa mi začali robít veľké bolestivé vredy na brade... čo mam robiť?
Komu veriť? doktorom či vlastným inštinktom?
tiez neviem ci je dobre umyvat si tvar teplou vodou. mozno aj ta voda nie je ok. studena zo studnicky by bola mozno zdravsia. co myslite?
same gebuziny...
aj tak su za mnohymi problemami nezistene hormony a antibiotika zo stravy...steroidne hormony a mnohe ATB (napriklad tetracykliny) su rozpustne v tukoch a ukladaju sa v nich. potom sa dostanu do tela pubertaka a galiba je na svete.
hej lebo jedli mastne domace, nie produkovane. mast zacala byt nebezpecna len pred cca 20 timi rokmi lebo sa zistilo ze existuje cholesterol bububu potom vymysleli margariny na chleba a light jogurty
nie, 54 :-)
Aj s tekutinami v potrave max. 2,5litra, ale skor 2 litre (asi nevazis 100kg...)
1l na 30kg vahy .. priblizne
tak koľko jej mam vypiť? tpch?
skus aj bylinkove caje, postriedaj, poskusaj
a obmedzit aj obycajny biely cukor a vyrobky z bielej muky