no čo máte skúsenosti? :) ...dá sa pri nej schudnúť cca 5 kg?
Ovocná diéta
Potom este netreba zabudat na jednu vec:
ovocie priroda zamyslala konzumovat v dozretom stave, odtrhnutom rovno zo stromu, ktory rastie v cistej prirode.
Nesplnaju to plody v supermarketoch, zo vseliakych poslachtenych stromov, ktore preziju prirodu len vdaka hromade chemie, vysadene v oslabenych monokulturach, zbierane nezrele. Take plody je fakt hazard jest a moze sa stat vselico.
Ak mas hnacku po ovoci, rozhodne nemas travenie v poriadku.
Takisto mozes byt alergicka na niektore ovocie.
V pripade alergie treba problematicke ovocie vylucit, ale samotna ovocna dieta prave s tou alergiou moze pomoct. (priklad, niekto je alergicky na marhule... tak si da ovocny post o dlzke jeden mesiac, a po poste sa mu moze zmiernit alergia na marhule. Ak post zopakuje este 2x do roka, tak postupne moze celkom zmiznut)
V pripade necisteho travenia, sa da aj tak ostat na ovoci a vydrzat, a casom sa travenie na ovoci vycisti. Hoci, niektori jedinci s tymto prechodom mozu mat velky problem, aj kvoli psychickym zalezitostiam (pocuvat 100x za den: ty blbec, ty jes len ovocie? pozri ako chudnes, atd...)
boba, nadpis temy je jasny. ide o dietu, nie o celozivotnu zmenu stravovania.
pravda velka boba, ale to si malokto dnes uvedomuje, kto chce schudnut. hocijaku dietu si vyberiete, ak sa vratite k predoslemu stravovaniu, priberiete spat. Ale narozdiel od ostatnych diet sa tou ovocnou aspon telo precisti a oddychne si.
Inak na margo toho čo napísala Lillia. Chudnutie ni je o diete, je o zmene stravovania a životného štýlu, kde sa predpokladá že si ho osvojíš a budeš dodržiavať celý život.
nie nemala by si mat hnacku, ale ja nemozem vediet ako tvoj organizmus zareaguje na cistenie
necitala som vsetky prispevky.. moj nazor, pri takmer vsetkych dietach schudnes. ale ci potom nepriberies este viac (ked sa vratis k povodnej strave), je otazne :-). skor ano..
no tak ja sa teraz stravujem normalne a ten cas co si napisala tak to funguje aj pri normalnej strave teda aspon mne...a prehananim som myslela hnacku.
co je podla teba prehananie? ked nieco zjes do 12 alebo 24 hod to ma z tela vyjst, kolkokrat jes, tolkokrat na velku mas ist, pri ovocnej strave to tak funguje, pri inej strave nie.
este by ma zaujmala jedna vec :D taka blba otazka ..neprehana vas z toho ?