cim to je? je mi casto taka zima ze sa klepem, pritom ostanym ludom zima vobec nieje, alebo pocituju len mierny chlad
casto mi je zima
zeby znizena cinnost stitnej zlazy?
aj mne je furt zima a mam skor vyšši tlak a aj miernu nadvahu ,učite mi nechyba tuk v tele :DDDDD
AJ CHUDOKRVNá MOžEš BYT.JA SOM TAKá ISTá DRUHýM JE TEPLO MNE VžDY ZIMADOKONCA AJ VLETE SA MI TO STáVA.
JA V HORUCOM LETE SPíM S DVOMA PAPLONMI A HRUBOU DEKOU POD TýM EšTE.
aj ja mrznem...mam miernu nadvahu.som uz dva tyzdne naobliekana.nosim 2 ponozky,hrube rifle,elastaky pod ne,tricko mikina bunda a na nohy mi je tak ci tak zima a o rukach ani nehovorim.tie mam total zmrznute.uz si nerobim caj z chuti ale pre to lebo je horuci a mozem si aspon ohriat ruky.
lulu: ja zimnu bundu nosim uz asi dva tyzdne, silonky pod nohavice, 2-3ponozky.. a aj tak mi je zima..
velmi malo tuku nemam, podla BMI som na hranici medzi podvahou a normalnou vahou, ale tuku mam dost
malo cervenych krviniek nemam, tlak mam okolo 110/70 ale to nizky nieje
ja som tiez zimomriva a desim sa ozajstnej zimy, uz dnes som mala zimnu vetrovku, sal, cizmy a triasla som sa vonku ako osika, neznasam vrstvenie, ale v zim emi nic ine ako lyziarske nohavice a aspon 2-3 svetre pod zimnou vetrovkou neostava
asi malo energie v tele, slaby krvny obeh
Velmi malo tuku v tele ?
ja mam nizky tlak. tiez mi je casto zima. aj z nevyspatosti mi byva zima. minule som mala tlak ze 80-51... to uz bolo fakt moc uz aj na mna.....
Nizky tlak? Nachladena? Malo pohybu?