casto mi je zima

jankaaaaaaaaa

a este ked sa chcem v zime elegantnejsie obliect, tak to je hrozne. ako v kabate mi je teplo so salom.. lenze ked si dam nejake elegantne zimne cizmy tak mi v nich idu nohy odpadnut od zimy. vsetky tie cizmy maju tenucku podrazku a zateplene su az od kontika vyssie, okolo chodidla to je len kus latky a koza alebo nejaka umelina a tom je riadna kosa

jankaaaaaaaaa

ja praveze nesetrim, neviem to velmi. ale snazim sa aspon v tej sprche trocha kontrolovat, aj ked to je dost tazke :D
doma mi az taka zima nieje, chodim len v tenkych teplackoch, tricku a teplych ponozkach.. ale vonku a hlavne vecer.. a to nosim dve ponozky, leginy pod rifle, lyziarsku bundu, zimne topanky. ale aj tak zima.. :D

Maoam

Lulu ak ficis na rozkoch a mas malo teplej stravy, tak to zmen, horuca polievka urobi svoje, pi len teple tekutiny, aby si sa zahriala aj takto zvnutra

Maoam

Lulu, su take co sa ti po 90 minutach same vypnu, az tak vela to nezerie, asi je to lacnejsie ako vana s horucou vodou

ale tak raz za cas sa chodte vyhriat, baby nesetrite na sebe tak velmi ked to nie je denne!

a mate aspon riadne termonohavice na sebe? dvojo ponoziek a tak? termonohavice co su zvnutra tak fajne mäkkucke a zateplene su super, ja nosim v zime len to! teda doma

Lulu2011

ja sa desim vyuctovania takze vyhrievanie vo vode neprichadza do uvahy, ale tie mam rada teplu tecucu vodu aaach

vyhrievacia deka by sa zisla, bola nedavno v akcii v Lidl, ale to zase zerie elektrinu, ci?

raz bol rozhovor s bezdomovcom, v mraze spal vonku na ulici, ho zobudili a on s usmevom na tvari, ze nie je mu zima, ze si zvykol, klaniam sa a tiez som si vsimla, ze v mrazoch sa zakryvaju igelitom

jankaaaaaaaaa

ja rpeferujem horucu sprchu :D ale to sa musim krotit, lebo budu vysoke ucty za vodu :/ a nieje to najlepsie pre zivotne prostredie takto plytvat vodou..

Lulu2011

jankaaa - aj ja som myslela na to vypchat medzery na oknach

a do sauny by ma nikto nedostal, neznasam horucavy, by som bila do dverí na poplach, proste ziadne extremne teploty

Maoam

vela tekutin je velmi dolezitych, pite horuci caj, c itronadu a POLIEVKY ROBIA ZAZRAKY, pohyb, tekutiny, TEPLE jedlo aspon raz denne a bude to snad lepsie :-)) a mate moznost vyhriat sa vo vani? horuci kupel je tiez fajn