cim to je? je mi casto taka zima ze sa klepem, pritom ostanym ludom zima vobec nieje, alebo pocituju len mierny chlad
casto mi je zima
ale ona...neni zo slovenska...takze kricat moze... :D
Joo KE - silno kricat :D to si nechaj na rano, je dost hodin uz :)))
Lulu
no budem musiet nieco pospekulovat ......... na lyze sa pojdem zohriat
jankaaaaa
ako keby som to ja pisala :)) 23:11 :DDD ........ budem si hladat chlapa co mi dokaze poplatit energiu (vodu) ked takto laskujeme
s vodickou
dobru .........idem........ silno kricat ........teda ;)
možno sa ti zle dokrvujú končatiny, ... alebo príčiny môžu byť viaceré: fajčenie, HAK, porucha štítnej žľazy, anorexia,nedostatok pohybu, zablokovaná chrbtica, STRES, nedostatok železa (skús jesť viac hydiny, ryby, bravč.mäso, piť pomarančové šťavy,.... )
treba pohyb, otužovať sa, cvičiť, masáže, nenosiť moc tesné oblečenie, lebo to brzdí krvný obeh,...
alenicka - by som skoncila na are, keby som mala vypit tolko, aby mi bolo konecne teplo
ele - mozno, aj si clovek upravi postavu nie? no ktovie ci to nepomoze len na chvilu, brrr
ja som uz dnes zaspala pri elke, ae kazdych 5 minut som sa budila zakryta v teplakoch a rolaku na to, ze sa tak klepem, ze to uz nevydrzim, schvalne by som chcela vediet, kolko stupnov je v byte, radiator hreje len tak tak
mate zle prekrvenie, pomoze pravidelny pohyb, napr. aerobic 2x do tyzdna, neee? ;)
jankaaa - nespominaj odstavku vody, vtedy so vsetkym trieskam a nadavam a vlasy takmer po pas umyvat s hrncami je uplna lahodka
ja ked si idem umyt ruky, alebo namocit handru, alebo proste ked si idem namocit ruky, tak vzdy pustim teplu vodu, nechaam ju tiect, nech je fajne tepla, a len jednym prstom opatrne skusam ci je dostatocne tepla na moje ruky, inac pod ten prud vody ruky nestrcim ani za nic pokial ta voda nieje poriadne tepla! :D to je taka moja mala uchylka :D a ked nam nejde nahodou tepla voda, vtedy by som vrazdila