Ahojte...prosim neodsudte ma, za tuto temu, viem,ze jej uz bolo vela...ale vyspala som sa s chalanom, praskol nam kondom a zrobil sa do mna...hned potom som si bola kupit tabletku po a uzila ju. co sa tyka mojich plodnych/neplodnych dni, nie som si ista...brala som HAK a po jej vysadeni cyklus zeny vacsinou blbne...bol to 24. den od mojej poslednej menstruacie...poviete si, ze tazko mozes byt tehotna, ale co ak mi kvoli HAK blbol cyklus a mohol trvat napr aj 40 dni...uz mam kupeny test, ale este si ho nemozem urobit...chcela by som vas poprosit o nazor...co myslite, mozem byt tehotna?
byt tehotna?
kiki852 - prosím ťa, nezavádzaj nepravdivými informáciami - HAK po doužívaní neúčinkuje, a nechápem ako si sa k teto teórii dopracovala, ale je to nepravdivá informácia, tak ju tu nerozširuj.
slzicka - ty sa ukľudni, ak si mal amenzes, tak neni o čom... a nabudúce sa poisti aj Pharmatexom, alebo kontrolujte kondóm častejšie, alebo zároveň s kondómom použvajte aj prerušovanú súlož....
spoliehať sa len na jednu formu ochrany e málo zodpovedné, ak tak veľmi nechceš dieťa
ja si to uvedomujem...ale prasknutemu kondomu nezabranim...
hlavne neuzivat tabletku po a sexovat svedomito
pocula som o zenach, ktore aj pocas tehotenstva mali menstruaciu...viem viem, su to velmi male cisla, ale ja chcem byt 100% ista hh :)
ale tak ked uz si aj mala menzes tak uz v podstate ani nieje sanca aby si bola tehotna. takze je to uplne v pohode
menzes som uz dostala...vo stvrtok...dost ma potesil...lenze je mozne, ze bol vyvolany tou tabletkou PO...viem,ze to uz nezmenim, len proste chcem vediet na com som
navyse menzes moze meskat vplyvom tabletky PO takze sa nezlakni ak by nahodou meskal alebo bol divny
pockaj na menzes ci ti pride, ci bude meskat alebo co. navyse si mala sex v dnoch kedy je vlemi nepravdpodobne ze si mala ovulaciu a tabletka po je dost ucinna ked si ju zobrala do tolkych hodin.. takze klud a cakaj na menzes.. test je zbytocne robit skor ako do 14dni, ani vtedy nemusi byt velmi spolahlivy, najidealnejsie je ho robit ked ma prist menzes.. aj tak keby si naaaaaahodou teraz uz zistila ze si tehotna aj tak sa uz natom nic nezmeni..
nie
tiez si myslim,ze HAk neucinkuje po mesiaci, mozno zena tazsie otehotnie, ale nie je to pravidlo...ja len dufam,ze tabletka PO zabrala...myslite si, ze test z lekarne po 5 dnoch od pocatia je spolahlivy?