Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

byt tehotna?

Príspevok v téme: byt tehotna?
slzicka

Ahojte...prosim neodsudte ma, za tuto temu, viem,ze jej uz bolo vela...ale vyspala som sa s chalanom, praskol nam kondom a zrobil sa do mna...hned potom som si bola kupit tabletku po a uzila ju. co sa tyka mojich plodnych/neplodnych dni, nie som si ista...brala som HAK a po jej vysadeni cyklus zeny vacsinou blbne...bol to 24. den od mojej poslednej menstruacie...poviete si, ze tazko mozes byt tehotna, ale co ak mi kvoli HAK blbol cyklus a mohol trvat napr aj 40 dni...uz mam kupeny test, ale este si ho nemozem urobit...chcela by som vas poprosit o nazor...co myslite, mozem byt tehotna?

vareška

nebol to nejaky debil, bol to moj dobry kamarat, tak vyslo, co uz...a praskol nam kondom, big problem :/....urobila som si test po 5 dnoch takych 5dnovy a bol nastastie negativny, dufam,ze bol spolahlivy...a btw dostala som dnes kramy, myslite, ze to je z tej tabletky alebo normalne, co znazi, ze sa uz nemam nicoho obavat?

ivana45

slzicka, kvoli tomu 1% nevystrajaj a len co to pojde, urob si ten test.
Ved si postupovala najrozumnejsie, ako si mohla. Tak sa ukludni. Vsetko co v buducnosti pride, budes riesit s tymto rozumom, nemas sa coho bat.
Pravdepodobnost gravidity je blizka nule.
Ale nehnevaj sa, rypnem si: ak mas taku hrozu, ze si tehotna, preco s nim spavas? Ja viem, ze niekedy chcu zeny graviditu odlozit. OK. Ale ak by bola katastrofa s tymto muzom otehotniet .. naco ti je taky vztah? Promin.

Annika1987

Ta tabletka ti trochu rozhadze hormony, ale zas nic take dramaticke to nebude. Uzila si ju iba raz, za chvilu sa to upravi. Je to z nej. Ak si cakala prave menstruaciu, tak to moze spolu aj suvisiet.

slzicka

dakujem ludia, trochu ste ma upokojili :) len teraz mam taky neprijemny vytok, akoby spinenie, asi to je z tej tabletky, neviem :/