Ahojte...prosim neodsudte ma, za tuto temu, viem,ze jej uz bolo vela...ale vyspala som sa s chalanom, praskol nam kondom a zrobil sa do mna...hned potom som si bola kupit tabletku po a uzila ju. co sa tyka mojich plodnych/neplodnych dni, nie som si ista...brala som HAK a po jej vysadeni cyklus zeny vacsinou blbne...bol to 24. den od mojej poslednej menstruacie...poviete si, ze tazko mozes byt tehotna, ale co ak mi kvoli HAK blbol cyklus a mohol trvat napr aj 40 dni...uz mam kupeny test, ale este si ho nemozem urobit...chcela by som vas poprosit o nazor...co myslite, mozem byt tehotna?
byt tehotna?
kiki: nemohla ti ucinkovat mesiac preboha. hak straca ucinok uz pri 1-2vynechanych tabletkach. to ze tebe sa nabural cely hormonalny system po vysadeni hak je uplne nieco ine
jankaaa mne ucinkovala este mesiac. trva kym sa vyplavi zo systemu. alebo sa stal zazrak alebo bol partner neplodny. to je jedno, ved uzila tabletku PO
kiki852 ked hak vysadis, neucinkuje ani nezabranuje otehotneniu , urcite nie dva mesiace potom
slzicka podla mna nie si, HAK ucinkuje aj ked vysadis este nejaky cas. aspon u mna to tak bolo. a tabletka po tiez zabera, aspon u mna :D neboj aj test vyjde negativny.
ivana45 dovolim si rypnut aj ja: ty si spala len so svojim vyvolenym panom dokonalym? ze si hned vedela ze ano tento je hodny mat so mnou deti? a tiez, prvy sex si mala s cielom otehotniet?
preboha, to zato ze mas bolesti v podbrusku a bolia ta krize si hned myslis ze si tehotna???? :D to kolko mas rokov? naco sexujes ked ani nic o tom nevies.
miruska - tazko povedat, kedy si mala pohlavny styk? prsia ta nebolia?
a hroza s tehotnosti je kvoli tomu, ze este na to nemam vek, mam "len" 21 rokov, rozstudovanu super skolu a nechcela by som to vsetko kvoli tomu zahodit