Takze ako tu citam ake mate problemy,tak vy asi ste este poriadne problem nezazili,co mam povedat ja?Tak vam to poviem ako snazim sa na to zabudnut musim urobit hrubu ciaru za tym,ale je to tazke ked vam vlastna rodina nepomaha.Tak nechcem sa uz v tom sprtat niako ale mavala som sex za peniaze:(bolo to dlshiu dobu,mala som dost partnerou a bola som aj na lieceni takze hiv nemam,vie to jeden moj znamy je odomna kusok starsi no hovori mi ze to taka tragedia az nieje ano mozno by nebola kebyze moja mama o tom nevie a ani jej priatel ktori mi potom povie ze som kurva:(tak ma to boli preto sa strasne bojim ze sa nevydam napr.lebo kto by chcel taku zenu???no narovinu si povedzme?co vy by ste robili na mojom mieste?prosim len baby ziadny uchylny chalani co nemaju na viac len dat 100e za sex s mladym dievcatom fakt ste RETARDOVANY!
Strateny pripad
No vy ste retardovany dobre,fakt je to velka dan za to,a fakt v 17 som to ani netusila ziadny sex za peniaze skade by som sa o tom asi dozvedela???hm absolutne netusim,vy sa tu vsetky hrate ze by ste to nikdy neurobili urcite hej len seba same klamete!
a vsetci tito farizejski moralisti su väcsinou v reali ti najhorsi ludia, vodu kazu a vino piju, sami maju dost za usami len by to nikdy nepriznali
ok, aj ked si to sama vybrala ale uz len fakt, ze ju to tak dlho a tak velmi trapi je dost velky 'trest' za to, nemyslite??
a 0mega tu uplne uzasne a genialne vystihol! Zuzku to aspon trapi, ale tisicky zien sa nechaju vydrziavat a este su na to aj hrde! a Slovensko je nimi doslova preplnene, takze klidek vsetci co sa do nej tak navazate...
mozno prave vy ste tie babenky, ktore si rady nechate zaplatit materialnymi vecami, dovolenkami, bluzkami a novymi autickami...
hm, tiez ma napadlo, ci to nie je ona, fakt nema zmysel zakladat rovnake temy, treba si odpustit!!! a ked uz, pokracovat v povodnej teme, toto topenie sa vo vlastnych slzach nema zmysel, proste urobit hrubu ciaru s vedomim, ze som uz novy clovek a hotovo
Zuza, preco nepokracujes vo svojej predoslej teme? www.zdravie.sk
Nechapem ludi, ktori ju co i len trocha lutuju. Vybrala si to SAMA, nadava na klientov najstarsieho povolania na svete, a este sa stazuje ze jej ludia nadavaju do kuriev, to akoze vazne? A este ten vyrok, ze my ostatni sme ozajstny problem nezazili, to je sila.
Omega - :D
Ooo aki moralisti :D
Tak niekto sa prizna a niekto nie.
Ina to robi za bluzku z AUparku a ina za strechu nad hlavou, dalsia len tak zo srandy. Aky je v tom rozdiel ?
Klinec by bol, ak by moralistky zrazu zistili, ze prave ich muz vyuzival jej sluzby.
Maoam - presne ako pises, jedinec, ktorý vyslovene skodi inym a ublizuje ludom, je podla mna sto krat horsie, ako nejaka prostitutka, ta zial ublizila len sebe, ale aspon poprosi o odpustenie samu seba a nie plno dalsich ludi, takze tiez to ako tragediu neberiem, ved kto nerobil v mladosti chyby?
Lulu a ivana45: pekne ste jej to napisali :-)
vsetci moralni apostoli: dufam, ze sa vam ulavilo, kopli ste si do nej a ostava len verit, ze VAM sa nikdy nic nestane, ale zivot je nevyspytatelny a potom vam iste 'dobre padne' odsudenie ludi, ktori o vas nic nevedia ale budu si o vas otierat papule