Takze ako tu citam ake mate problemy,tak vy asi ste este poriadne problem nezazili,co mam povedat ja?Tak vam to poviem ako snazim sa na to zabudnut musim urobit hrubu ciaru za tym,ale je to tazke ked vam vlastna rodina nepomaha.Tak nechcem sa uz v tom sprtat niako ale mavala som sex za peniaze:(bolo to dlshiu dobu,mala som dost partnerou a bola som aj na lieceni takze hiv nemam,vie to jeden moj znamy je odomna kusok starsi no hovori mi ze to taka tragedia az nieje ano mozno by nebola kebyze moja mama o tom nevie a ani jej priatel ktori mi potom povie ze som kurva:(tak ma to boli preto sa strasne bojim ze sa nevydam napr.lebo kto by chcel taku zenu???no narovinu si povedzme?co vy by ste robili na mojom mieste?prosim len baby ziadny uchylny chalani co nemaju na viac len dat 100e za sex s mladym dievcatom fakt ste RETARDOVANY!
Strateny pripad
no a tak skusme sa pozriet, kolko muzov si namiesto VS zvoli "nieco ine" ?
u muza to nie je sex, u neho to moze byt napriklad priekupnictvo so sexom, drogami, zbranami, detmi atd..
je to snad lepsie? lebo si nepospini anál? ale to ze poanáluje zivot vela ludom, to uz nevadi? hlavne ze si neposkodil svoju cest? je on snad o nieco menej ako prostitutka?
Ja osobne nie som zena, ale keby som bol, a byval doma s rodicmi v priemernej domacnosti, a mal na vyber medzi vysokou skolou a sexom za peniaze(co je stoka v socialnom rebricku), tak mam jasno. A keby som nahodou jasno nemal, tak vygooglim nieco ako "oplati sa prostitucia" a rozhodnem sa po precitani 20 pribehov.
ok, uz chapem
mna drazdi to, ze chce, aby sme ju vsetci lutovali, pritom to robila dobrovolne a este sa brani tym, ze to robi kazdy....nie nerobi to kazdy a ani nebude...sama sa oznacila slovom stetka, tak nech sa zamysla nad svojim chovanim a nie nad nasim a nech necaka, ze ju tu bude kazdy chvalit...
neviem ci je horsia baba, ktora sa velmi rychlo spamätala, olutovala a chce zacat novy zivot alebo zeny, ktore sa ROKY nechavaju vydrziavat muzmi a hoci nekasiruju bankovky za tangace, v podstate ide o to iste len je to lepsie zaobalene ;-)
maruska123, chcela by som sa ta opytat, ci ta rovnako drazdia aj tieto zeny, alebo len take, co urobili tu skusenost, ze sli s muzmi za peniaze?
nemyslim, ze je strateny pripad.. prave naopak..
celkom v mladom veku sa spametala (snad jej to aj vydrzi :-). svoju dan si zato zaplati kazdy.
ale ona ma velku nadej na lepsi zivot.. zatial..
mas pravdu, niektori sme to za peniaze este nerobili, si nemysli ze za to ze ty si kurva tak musi byt kazda baba taka...niektori maju totiz aj nejaku tu svoju cest
a si trapna s takymto hajenim, sa zamysli nad svojim chovanim, nie nasim..ty ked si sa tu k tomu priznala tak co si cakala?ze kazdy ti napise ze to nic a ze ty si chudatko? s tym si mala ratat ze ta kazdy nepochvali a nie sa tu este oduvat...si este decko, co mysli len p...
fakt si strateny pripad aj stratena dusa-preco dve temy s tym istym problemom?
nuz argument, ze si robila sex za peniaze lebo si si neuvedomila, ze je to zle, neobstoji ani pri mentalne retardovanom cloveku.....kokotina spytaj sa 16rocnych ci vedia co to je??moj zlaty mne taketo veci mama nepovedala ze su zle?nechapees?A myslela som si ze som robila dobre ze som zarabala peniaze vies az potom mi doslo ze je aj iny sposob lebo to na to nieje urcene,ale co mam teraz robit???chcem mat niakeho muza a zmiznut z domu
Ano a ti co o tom najviac hovoria ake to je zle ti to najviac aj robia takze tak!