Strateny pripad

Príspevok v téme: Strateny pripad
ZuzanaaaXXX

Takze ako tu citam ake mate problemy,tak vy asi ste este poriadne problem nezazili,co mam povedat ja?Tak vam to poviem ako snazim sa na to zabudnut musim urobit hrubu ciaru za tym,ale je to tazke ked vam vlastna rodina nepomaha.Tak nechcem sa uz v tom sprtat niako ale mavala som sex za peniaze:(bolo to dlshiu dobu,mala som dost partnerou a bola som aj na lieceni takze hiv nemam,vie to jeden moj znamy je odomna kusok starsi no hovori mi ze to taka tragedia az nieje ano mozno by nebola kebyze moja mama o tom nevie a ani jej priatel ktori mi potom povie ze som kurva:(tak ma to boli preto sa strasne bojim ze sa nevydam napr.lebo kto by chcel taku zenu???no narovinu si povedzme?co vy by ste robili na mojom mieste?prosim len baby ziadny uchylny chalani co nemaju na viac len dat 100e za sex s mladym dievcatom fakt ste RETARDOVANY!

jajka001_

mas schizu alebo sa snazis ozivovat svoju temu? chod radsej k tomu psychiatrovi, tu si svoje problemy nevyriesis

picovinajeto

znechutena.....co tu prosim ta riesis...ved ZuzanaaaXXx je super baba....osobne ju poznam a mal som s nou sex----je uzasna

ZuzanaaaXXX

To fakt sa nikdy nevydam?gynekolog mi povedal ze je vsetko v poriadku tak sa to niak neda zistit len to svedomie :(ma rapi uz je rok co som to urobila naposledy lebo to bolo viackrat no tak ratam kolko este od toho prejde casu ze na to zabudnem!

ZuzanaaaXXX

Kebyze sa to stane raz prezijem,ale ja nvjm ako ma to vobec napadlo no internet:Dmate pravdu,je to to ako to kto berie,je to strasne lebo v tej chvili sa to da prezit ale potom tie vycitky su na tom najhorsie trasiem sa nemozem spavat vkuse na to myslim co som urobila ze kvoli par eur sa to nemuselo stat...no nie??povedzte ake este horsie veci sa deju??

3nttt

ja mam poct ze jedine co ta tankuje je ze to vie mama a ze sa nikdy nevydas. uz s toho ako sa tu strasne obhajujes a hadas mam pocit ze to ze si sexovala za prachy ti az tak strasne nevadi. nechapem ako mozes povedat ze TY mas problemy. ty si sa na to dala sama tak?

Alica81

ahoj, pomohla som uz viacerym ludom ako si ty. Kolko mas rokov? Kedy si s tym zacala a kedy prestala? Kedze toto asi bude dost osobne, napis mi email.