priatel sa nechce ženiť

Príspevok v téme: priatel sa nechce ženiť
Michala11111

ahojte, vec sa má tak že sme spolu 6 rokov z toho 4 roky spolu žijeme. Ja mám 25, on 30, čo si myslím je vhodný vek na svadbu a dieťa. Ja už túžim po dieťati a po svadbe on nechce o tom ani počuť. Je pravda že náš vzťah nikdy nebol ideálny, bolo tam vela rozchodov, nezhôd no napriek tomu sme ostali spolu a lúbime sa. No ja už neviem čo dalej cítim hroznú neistotu už nechcem strácať zbytočne čas premárniť dalšie roky s ním ked si nemáme založiť rodinu. Ešte kým som ako tak mladá mám šancu si nájsť niekoo iného kto sa bude chcieť ženiť a mať dieťa. Ked to spolu budeme ťahať ešte dalších 6 rokov potom si koho nájdem? Prosím o radu a bola by som rada keby sa vyjadria aj chlapi lebo nerozumiem tomu ked sme spolu 6 rokov spolu žijeme tak prečo nie svadba?

bingham

akoze patri k zenam...ktore chcu mat istotu na papieri...tomu moc nerozumiem :)

ved podstatne je ze sa maju ludia radi...nechapem preco svadba...

mohla by mi niaka zena...vysvetlit...preco sa chce silou mocou vydavat... ???...niak rozumne ale :)

odpovedam

humus, asi netusis, kolko umele oplodnenie stoji, ze? A ze dieta potrebuje aj muzsky vzor je jasne ;-).

Tu ide o hodnoty, ktore maju zdielat dvaja ludia. zena je plodna cca do 30 rokov, potom plodnost klesa. Je najvyssi cas na dieta.

Michala, porozpravaj sa uprimne bez vycitiek s priatelom a opytaj sa, ci chce mat deti alebo nie. A podla odpovede sa rozhodni. Mozno ta svadba nie je az taka dolezita ako rodina, no ak si ta priatel nechce vziat, bud ma pochybnosti alebo ta az tak nelubi. Mala by si poznat dovody, preco to nechce. Mozno sa len niecoho boji. Rozchod je prilis radikalny, v prvom rade sa pokus vsetko zachranit. Hlavne vela uprimnosti do toho... a samozrejme, obojstrannej!

jajka001_

vidis tu mas reakcie chlapov. odstahuj sa, uvidis ze dolezie aj s obruckou. alebo ak ta nelubi dost, tak nedolezie, v tom pripade za manzelstvo ani nestoji.

Maoam

patri k zenam, ktore chcu a potrebuju mat istotu (aj na papieri) + dieta...

kazdy je iny a kazdy potrebuje nieco ine, blbe je ked sa predstavy, potreby a ciele nezhoduju, ako v tomto pripade

humus

Ved ak chces dieta, tak sa mozes dat umele oplodnit. Na to predsa nepotrebujes muza. No a preco ho chces nutit do svatby? AK sa mate radi, tak predsa ziadnu svatbu nepotrebujete, aby ste mohli spolu zit.

bingham

svadba...je zbytocna podla mna....neviem preco sa chces vydavat....ja sa neozenim nikdy...hehe :))

a keby mi niekto povedal..ze svadba alebo konec...tak jednoznacne konec :)

jajka001_

nema dovod sa zenit, po detoch netuzi, zena mu nechyba lebo s nim byvas, vsetko co potrebuje, ma. porozpravaj sa s nim. ked si netuzi zalozit rodinu, rozid sa s nim. potom sa uvedomi, ze ta potrebuje. kym ta ma, tak to nevie...

Maoam

mate rozdielne predstavy a ciele

mozno je to tak lepsie, ked ste uz mali tolko nezhod a rozchodov, mohlo by sa stat ze by pripadne manzelstvo do kratkej doby stroskotalo

byt tebou rozidem sa a pockam na toho kto by si ta chcel aj vziat a mat s tebou dieta bez toho aby si ho musela prosit/vydierat ci cakat XY rokov, mas 25, najdes si poriadneho este, neboj