ahojte, vec sa má tak že sme spolu 6 rokov z toho 4 roky spolu žijeme. Ja mám 25, on 30, čo si myslím je vhodný vek na svadbu a dieťa. Ja už túžim po dieťati a po svadbe on nechce o tom ani počuť. Je pravda že náš vzťah nikdy nebol ideálny, bolo tam vela rozchodov, nezhôd no napriek tomu sme ostali spolu a lúbime sa. No ja už neviem čo dalej cítim hroznú neistotu už nechcem strácať zbytočne čas premárniť dalšie roky s ním ked si nemáme založiť rodinu. Ešte kým som ako tak mladá mám šancu si nájsť niekoo iného kto sa bude chcieť ženiť a mať dieťa. Ked to spolu budeme ťahať ešte dalších 6 rokov potom si koho nájdem? Prosím o radu a bola by som rada keby sa vyjadria aj chlapi lebo nerozumiem tomu ked sme spolu 6 rokov spolu žijeme tak prečo nie svadba?
priatel sa nechce ženiť
maoam preco ???...ked bude bohata...velmi rad sa ozenim hahaa :DD
jajka..ja viem ako to myslis...a hej je to pekne ked vidis stare pariky...ale myslim ze sa to da aj bez svadby...ale tak clovek nikdy nevie...mozno to raz pride :D
a vyraz si pakrat von s kamoskou, ved si slobodna - ked ma pocit ze ta ma istu, preco by o teba bojoval hm? muzi su taki, je to proste tak.
veru, keby nam mali muzi platit za pranie ich spinavych ponoziek, tak sa nedoplatia :) blba vychova, my davame vsetko a nedostavame nic...michala predpokladam ze sa o neho staras - sekni s tym. ziadne nakupy, varenie pranie upratovanie, nech sa stara sam.
hej, su...je to obrovsky risk
ak clovek o sebe vie, ze do toho nechce ist tak je fajn, tak ako napriklad ty, ty sa fakt radsej nezen :-D
bingham ak by si tu tvoju naozaj lubil, preco by si si ju nevzal. ak ju nechces po case vymenit, ak ti vyhovuje jej povaha...ale ty si na pekne čajočky :) krasa mizne, charakter ostava. ja ked vidim take starucne pariky ako sa dokazu o seba vzajomne starat, je to asi to najkrajsie na svete, teda okrem deti :)
maoam...no vidis to....a nie su to zbytocne tahanice... ???... :)
no co, ja poznam par zien, ktore teraz splacaju dlhy svojich kedysi milovanych muzov, ktori nabrali hypoteky a kredity v manzelstve a zeny sproste rucili a teraz je muz za horami za dolami a ony pekne splacaju...dalsie poznam, co im muzi neplatia ziadne vyzivne na deti, ach nejako sa nam to tu zvrhlo :-)
by som bol zvedavy ci by aj potom bola s tebou....z lasky :D
matyo...preto treba vsetko napisat na rodinu...(ked mozes verit hehehe :D )
No Matyo keby si si mal platit sluzku, kucharku a aspon 50% za opatrovatelku k detom tak ver tomu, ze ti na to ani 100% tvojho platu nestaci, ze na teba tvoja zena drie ako otrok ti nevadi, za to podla teba nema narok ani na cent