Ako gynekolog vysetruje pannu? Pocula som obe varianty, ze sa niektore stazovali, ze ich vysetroval cez posvu, ini tvrdia, ze sa to robi zasadne cez konecnik. Tak ako to vlastne je? To si kazdy robi ako chce?
Panna u gynekologa - cez konecnik alebo cez posvu?
no vydite ake som silna dievčana uš mam 10rokou no ked budem mat 15 tak uvydite še budem prostitutka,a ešte večšia zooofilka,ešte o mna budete počut vela vec.........................
No vidíš, ja sa ťa už tiež bojím a to som s tebou ani nesexoval.
ta som,vsak som prekabatila aš dvoch psov a sexovala som s nimi,a teras sa ma boja....
Viem že to len hráš, ale nechce sa mi presviedčať ťa aby si priznala že si len taká potvora.
co je to PODDAVAM sa????
No dobre Paulínka, poddávam sa.
jake sranda ja som robila s psam Dastim a Rexsom,vsak to robi kaže dievča s dedini a gamaticke chiby nemama to ti mas!!!!!!!!!!!!!!!!!
Terezka, z mojej strany je to iba sranda a verím, že aj na druhej strane si dievča robí srandu. Určite nie je blbá a tie pravopisné chyby robí schválne. Inak to čo spomínaš má odborný názov zoofília.
diki diki musime kupit baran a každi den bude poradni sex s baranom,ale potajomki abi to nik nevedel...
O čom sa to rozpravate? To je iba sranda dufam,lebo sex zo zvieratmi je tresne,tak tieto temy ani zo srandi!!!