Ahojte,
mam 26 rokov a od zaciatku mojho pohlavneho zivota (t.j. 19r.) mam pri pohlavnom styku bolest na vstupe do posvy, resp. 2 prstoch, hoci som uplne vzrusena a uvolnena (samozrejme vlhka). Podotykam, 'vnutro' ma dostatocny priesor pri vzruseni, len ten vchod je problem. Najviac to boli pri zaciatku styku, potom to citim menej. Zvycajne sa mi po sexe urobi trhlinka pod vchodom (mimochodom). Na zaciatku mojho pohlavneho zivota to bola neznesitelna bolest, az do placu, avsak som to nechcela vzdavat, tak som sa na to obcas dala. Postupne sa to zlepsilo aspon tak, ze po prvych povedzme 10 zasunutiach pocitujem aj pozitok a bolest ustupuje do pozadia. Partner musi byt velmi opatrny, keby ho dal dnu naraz, ach to ani nechcem vediet...
Mala som asi 5 sexualnych partnerov, iba jeden z nich s najtensim penisom mi nerobil problem (Ostatni mali cca priemerne velkosti). Gynekologovia tvrdia, ze vsetko je v najlepsom poriadku. Ja si svoj problem najpravdepodobnejsie diagnostikujem ako 'znizenie elasticity posvoveho vchodu'. Takisto pre istotu pripomeniem, ze nemam ziadnu infekciu - bola som viackrat vysetrena.
Ma niektora z vas podobny problem?
Dakujem za odpovede