Bolest pri pohlavnom styku

Príspevok v téme: Bolest pri pohlavnom styku
KristIIIna

Ahojte,

mam 26 rokov a od zaciatku mojho pohlavneho zivota (t.j. 19r.) mam pri pohlavnom styku bolest na vstupe do posvy, resp. 2 prstoch, hoci som uplne vzrusena a uvolnena (samozrejme vlhka). Podotykam, 'vnutro' ma dostatocny priesor pri vzruseni, len ten vchod je problem. Najviac to boli pri zaciatku styku, potom to citim menej. Zvycajne sa mi po sexe urobi trhlinka pod vchodom (mimochodom). Na zaciatku mojho pohlavneho zivota to bola neznesitelna bolest, az do placu, avsak som to nechcela vzdavat, tak som sa na to obcas dala. Postupne sa to zlepsilo aspon tak, ze po prvych povedzme 10 zasunutiach pocitujem aj pozitok a bolest ustupuje do pozadia. Partner musi byt velmi opatrny, keby ho dal dnu naraz, ach to ani nechcem vediet...

Mala som asi 5 sexualnych partnerov, iba jeden z nich s najtensim penisom mi nerobil problem (Ostatni mali cca priemerne velkosti). Gynekologovia tvrdia, ze vsetko je v najlepsom poriadku. Ja si svoj problem najpravdepodobnejsie diagnostikujem ako 'znizenie elasticity posvoveho vchodu'. Takisto pre istotu pripomeniem, ze nemam ziadnu infekciu - bola som viackrat vysetrena.

Ma niektora z vas podobny problem?

Dakujem za odpovede

KristIIIna

Darkdark, infekcie mavam posledny rok (predtym nikdy, aspon subjetivne tazkosti som nikdy predtym nemala), ale problem so sexom mam asi 7 rokov, cize to podla mna nesuvisi nijak s mojimi terajsimi mykozami. Za obdobie, co mavam mykozy, sa bolest pri sexe nijak nezhorsila.

Nemozem vsak vylucit, ci nemam nejaky virus (ako napr. herpes, ktory spominas). Ak ho vsak mam, tak potom urcite minimalne 7 rokov.

Ty nepripustas, ze by to mohlo byt znizenie elasticity? Keby bol toto dovod, tak ako riesenie si viem predstavit "nastrihnutie" potrebnej casti vchodu a mohlo by to byt ok. Kazdopadne sa bojim dnesnych doktorov, dokaslu, co mozu a fakt strasne ma nelaka ist na podobny zakrok (ktovie ake infekcie potom budem mavat..). Radsej si pockam, ze otehotniem a porodim. Pri porode sa natrhnutiu ci nastrihnutiu nevyhnem(e) ;)

Inak parkrat som skusala si pred stykom natriet vchod mundisal gelom (samozrejme, nie je urceny na diazgnozu "zuzeneho vag. vchodu" :D, ale umrtvuje kusok a aj dezinfikuje, babatkam sa natiera na dasna, ked sa mi tlacia zubky:))A este otazka, po styku mavas bolest? Lebo ja v tych horsich pripadoch mavam bolest asi tak 1-2 dni, citim to, ked sa utieram po wc, alebo keby som sa pokusala o dalsi sex. V tomto pripade si najdem i "natrhlinku", ktora je napodiv umiestnena POD vchodom (aj ju je vidiet). Ty taketo nemas?

Kazdopadne, nezabudni napisat, ako tie vysledky dopadli. Mozno ti teraz este nic nezistia a mozno niektorej z nas v buducnosti zistia pricinu, preto, ak nemas nic proti, mohli by sme si vymenit maily, aby sme sa pripadne aj neskor mohli informovat (ak doba pokroci alebo tak;))

darkdark

kika no mna to zvykne boliet na zaciatku, niekedy tak velmi, ze to rovno vzdam a nepokracujem, inokedy ten zaciatok pretrpim a po chvili to uz neboli. raz za uhorsky rok sa stane ze to neboli ani na zaciatku. pozitok nemam. mam 26r. no a ta bolest je taka ostra, niekedy mam pocit ze ma frajer natrhne (ale nevsimla som si ze by sa to realne stalo). s kondomom aj bez, lubrikant nijako nepomaha (ziadny). brala som par rokov hak, teraz neberiem a je to aj tak to iste. cudujem sa ze som tolko vydrzala (a ze stale drzim). gynekolog mi neustale tvrdi ze nemam nic z vchodom, ziadna chyba, ze problem je niekde inde. ale stale nemam vysledky z tej infektologie - ja si vazne zacinam mysliet ze to moze byt volaky herpes, akurat neviem odkial by som ho zobrala. ty nemavas ziadny vytok alebo tak?

KristIIIna

Tpch,

si strasne mile stvorenie, ale keby si bolo citalo aspon kusok prispevky, neopytalo by si sa toto.

Zena, ktora ma silnu bolest a to roky !!, urcite cosi take vyskusala. Ja o tom dokonca pisem (vlhkosti az na rozdavanie)

KristIIIna

Slniecko,

tes sa, ze bez kondomu je to O.K. (Inak aj ja som proti HAK. Su vsak aj ine metody, a celkom spolahlive, hlavne v kombinacii)

Ozaj zvlastne, ze vnutri ta to neboli.. Avsak ak vnutri je 'iny typ' sliznice ako pri vchode, tak sa to da pochopit.

Ak budes mat naladu, mozes sa ist dat vysetrit na alergiu.. Mozno tym posunies dalej medicinske poznatky ;) Alebo minimalne pomozes v identifikacii problemu dalsim holkam.

KIIIka

No u mna je to aj bez kondomu :/

Darkdark a Nelinka, viete popisat trochu viac svoj problem? Kolko mate rokov, ako dlho to trva a po akom case to zacalo byt znesitelnejsie?

Darkdark, zvykne ta niekedy bolest uplne opustit v priebehu styku?

(To som ja KristIIIna, len som na inom PC a neviem spamati heslo)

slniečko12

Ahojte kočky! u mna to bolo a je podobne. začiatky boli hrozne, myslela som, ze je to tym ze som bola panna a mala som pevnejšiu pan.blanu, ale časom to aj tak neustupilo. Raz sa nam s priatelom stalo, že sme nemali kondom, tak sme to skusili bez ochrany a zazrakom žiadna bolest pri vchode ani počas styku. tak sa už neviem dočkat kedy začnem uživat znova hak :).i ked radsej by som hak nebrala...je možné, že mi material kondomu nesadne až to sposobuje bolesti pri vchode do posvy? nema s tym niekto skusenost?