Bolest pri pohlavnom styku

Príspevok v téme: Bolest pri pohlavnom styku
KristIIIna

Ahojte,

mam 26 rokov a od zaciatku mojho pohlavneho zivota (t.j. 19r.) mam pri pohlavnom styku bolest na vstupe do posvy, resp. 2 prstoch, hoci som uplne vzrusena a uvolnena (samozrejme vlhka). Podotykam, 'vnutro' ma dostatocny priesor pri vzruseni, len ten vchod je problem. Najviac to boli pri zaciatku styku, potom to citim menej. Zvycajne sa mi po sexe urobi trhlinka pod vchodom (mimochodom). Na zaciatku mojho pohlavneho zivota to bola neznesitelna bolest, az do placu, avsak som to nechcela vzdavat, tak som sa na to obcas dala. Postupne sa to zlepsilo aspon tak, ze po prvych povedzme 10 zasunutiach pocitujem aj pozitok a bolest ustupuje do pozadia. Partner musi byt velmi opatrny, keby ho dal dnu naraz, ach to ani nechcem vediet...

Mala som asi 5 sexualnych partnerov, iba jeden z nich s najtensim penisom mi nerobil problem (Ostatni mali cca priemerne velkosti). Gynekologovia tvrdia, ze vsetko je v najlepsom poriadku. Ja si svoj problem najpravdepodobnejsie diagnostikujem ako 'znizenie elasticity posvoveho vchodu'. Takisto pre istotu pripomeniem, ze nemam ziadnu infekciu - bola som viackrat vysetrena.

Ma niektora z vas podobny problem?

Dakujem za odpovede

darkdark

ahoj kika, ja to iste, este aj s tym placom prve mesiace/roky :( ale mam celu dobu rovnakeho partnera. nechcem ti davat radu predcasne, ale mozno ti to aspon troska pomoze - mne lekarka (infektologicka) povedala, ze bolest moze byt sposobena herpesom simplex, co je v podstate to iste co sa robi ludom na ustach, ale je to na pohl. organoch a neprejavuje sa to vyrazkou ale iba bolestou a trhlinkami. virus mas v sebe stale, niekdy sa prejavi menej, niekedy viacej (co by zodpovedalo tomu ze niekedy to boli velmi inokedy menej). cinnost virusu utlmuje vit. B. nemam to zatial potvrdene, lebo som si nebola pre infektologicke vysledky. gynekologicke vysledky (vsetky ---plazmy a chlamydie atd) mam uplne v poriadku. okrem bolesti pri sexe - tak ako pises hlavne na zaciatku a pri vchode - mam dlhodobo biely vytok bez zapachu, co ulahcovalo vznik inf. mocovych ciest. takze: po vysledkoch ti napisem. dufam, ze na to prideme :)