Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny

Príspevok v téme: Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
Zhrozenaaaa

chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(

Maoam

medicina je poslanie, vsetko ide pocas studia bokom, Laurina bude potrebovat pevne sedacie svaly, co bude tolko sediet nad knihami :-DDD dni aj noci

Majesty

Tato tema ma zaujima, lebo tiez som nad tym uvazovala ze ci medicinu alebo nie, cize clovek nebude mat cas prakticky na nic ine ?

Laurina22

Ja som nad tym uz uvazovala,avsak ja svoju pracu mam tak neviem,ako by som sa tam inak dostala.

Je ine ak by ma vzali na medicinu,dala by som vypoved samozrejme.

Maoam

a znasas veci ako velke vypätie, stres, mas dobru fyzicku aj psychicku kondiciu?
znasas pach, krv, hnis, pohlad na trpiacich ludi a tak?

Majesty

Nech he sen akokolvek sialeny, skusit - to je povinne ! :-)
Inac by sme dnes nepisali cez Internet, lebo kazdy by sa bal "nemoznej" ulohy.
Nemali by sme GPS, lebo nikdy by sme neprekonali zemsku atmosferu.

A tak dalej :-)

Maoam

ved v pohode, len som sa pytala :-)

je to dobra vec, ked si chces vopred otestovat, ci mas naozaj realne predstavy, lebo mnohi nemaju a potom nechapu ze medicina vyzera inak ako v TV seriali

Maoam

ok, ak si ten typ, tak do toho chod, len realita je troska ina ako predstavy mnohych, dufam, ze mas za sebou prax v nemocnici aspon tri mesiace ako pomocna sila alebo sanitarka, v zahranici sa to vyzaduje na niektorych univerzitach, aby studenti ziskali realnu predstavu o beznom dni na klinike, jeden moj dobry znamy lekar robil sanitara dokonca este aj popri studiu viacero rokov, velmi to vidno na nom, uplne inak to berie a velmi si vazu pracu sestier a celkovo je ludskejsi ako mnohi ini

to znamena ze menil katetre, daval pacientom aj panvicu pod zadok atd. vsetkym presiel

je to drsny job - ale krasny, ked sa pre to clovek narodil ;-)

len tie dlhe hodiny v operacke a tak...tak ale ked vies do coho by si sla, tak super

Laurina22

Maoam viem,ale je to moj sen a vedela by som jej obetovat vsetko.Vsetok volny cas,vztahy,zamestnanie.

Este raz to skusim na buduci rok.