chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(
Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
medicina je poslanie, vsetko ide pocas studia bokom, Laurina bude potrebovat pevne sedacie svaly, co bude tolko sediet nad knihami :-DDD dni aj noci
Tato tema ma zaujima, lebo tiez som nad tym uvazovala ze ci medicinu alebo nie, cize clovek nebude mat cas prakticky na nic ine ?
jasne, som za, nech to skusi, urcite ano!!
a znasas veci ako velke vypätie, stres, mas dobru fyzicku aj psychicku kondiciu?
znasas pach, krv, hnis, pohlad na trpiacich ludi a tak?
Nech he sen akokolvek sialeny, skusit - to je povinne ! :-)
Inac by sme dnes nepisali cez Internet, lebo kazdy by sa bal "nemoznej" ulohy.
Nemali by sme GPS, lebo nikdy by sme neprekonali zemsku atmosferu.
A tak dalej :-)
ved v pohode, len som sa pytala :-)
je to dobra vec, ked si chces vopred otestovat, ci mas naozaj realne predstavy, lebo mnohi nemaju a potom nechapu ze medicina vyzera inak ako v TV seriali
ok, ak si ten typ, tak do toho chod, len realita je troska ina ako predstavy mnohych, dufam, ze mas za sebou prax v nemocnici aspon tri mesiace ako pomocna sila alebo sanitarka, v zahranici sa to vyzaduje na niektorych univerzitach, aby studenti ziskali realnu predstavu o beznom dni na klinike, jeden moj dobry znamy lekar robil sanitara dokonca este aj popri studiu viacero rokov, velmi to vidno na nom, uplne inak to berie a velmi si vazu pracu sestier a celkovo je ludskejsi ako mnohi ini
to znamena ze menil katetre, daval pacientom aj panvicu pod zadok atd. vsetkym presiel
je to drsny job - ale krasny, ked sa pre to clovek narodil ;-)
len tie dlhe hodiny v operacke a tak...tak ale ked vies do coho by si sla, tak super