Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny

Príspevok v téme: Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
Zhrozenaaaa

chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(

Maoam

tak tak len pekne investuj do vzdelania a svojej buducnosti a kasli na chlapov

aj tak prinasaju len trapenie

pekny vecer Laurina

Maoam

no tak to ked toto chlap povie, tak to mozes zabalit

ti, co su tu sami, tak sa trapia, lebo su sami, ti co su vo vztahoch, sa trapia pre X dalsich veci, dnes je dobre, zajtra je koniec, z nicoho nic, ach je to take divne, najlepsie je cloveku asi fakt ze samemu, ak ma dobrych priatelov, kam vyrazit ked chce spolocnost a inak mu aspon nikto do nicoho nekafre

piktogram

popravde, zacinam si mysliet, ze clovek aj tak nie je vlastne az tak parovy tvor. ved je v podstate na vsetko sam. sam znasa svoje radosti, starosti.. sam znasa svoju bolest, sam znasa svoje myslienky, sam znasa hodinovy pi*ung od sefa. iste, mozem ich povedat svojmu partnerovi, kt. si ma vypocuje, no to nic neriesi. nikdy nebude vnimat a citit pri tom to, co ja.

samozrejme, parovo sa niektore veci lepsie zvladaju: naklady na byvanie, dovolenky, zodpovednost za vychovu potomstva (no, v niekt. pripadoch tazko.. pozname), par rozumnych slov na upokojenie, ci len tak pre radost...

tak neviem. niekedy mam pocit, ze cloveku je lepsie samemu, nema ho kto rozhodit, ci rozculit.. sam so sebou sa predsa hadat nebude:) nevravim, ze sa nema stretavat. preco nie.. na dobu nutnu, ci prijemnu. a potom hajde domov.:))

moje vlastne myslienky, ciastocne odsledovane, ciastocne odzite..berte trocha s humorom a nadhladom.:)

cicamica18

asi aj mna to caka 4roky sme spolu a priatel teraz my povedal ze chce volnejsie vstah lebo on este je slobodny ale ja myslim ze paci sa mu kolegina s roboti lebo stale o nej vyprava a chce ist do ukrajne lebo ona je stadialto a ona este ktomu ma aj ceru ma 2roki a chce mu kupit darcek a tak neviem co mam robit:-(viem ze som mlada ale ja ho strasne milujem a neviem bez neho prestavit zivot