Male sikovne auto do mesta pre zenu

cinkaa

uhlie, ja myslim, ze je viac ako dobre:) Suciastky su pekelne drahe, ale co narobim. Spotrebu neriesim, ja toho vela nenajazdim.

uhlie

Cinkaa,

ked neriesis spotrebu a naklady na udrzbu, tak je Quattro dobre.

Laurina,

pokial viem, tak sa kradnu hlavne Skody a VW. Teda hlavne nemecke auta.

cinkaa

uhlie, mne vyhovuje, ale urcite som si auto nekupovala kvoli tomu, kde zijem, ale take, ake sa mi paci. Neviem, kde by som do maleho auta napchala nakupy. S parkovanim taktiez nemam problem. Ma pohon na vsetky styri kolesa, v zime je to uzasna vyhoda. Ja som tusim "prditko" nikdy nesoferovala. Istu dobu som jazdila aj na dodavke:)

uhlie

Omega,

keby to bolo len 1500EUR, tak by to bolo este dobre. Auto predsa ma nejaku amortizaciu, ked stoji v servise, treba ho obcas prebehnut, aby motor nehrdzavel, sen-tam vycistit a dobit bateriu. Mam obavu aby ta prihodena suma nebola ovela vyssia,

Laurina,

Peugeot je pekne auto, len servis bude mozno trochu drahy. To, ze nema palubny poc. ke u Fr aut skor vyhoda,

Cinkaa,

Quattro auto do mesta pre zenu? To som sa teda pobavil.

0mega

A ak je to nove, nie podtacat motor novy :) ale ani pretacat.. lebo potom bude bud lenivy, alebo pretacanie mu tiez vadi.. a tempomat asi tiez nie.. aspon 2000km :)
teda to zevraj pomoze ho zabehnut, co najidealnejsie (tj. nech nema konstantne otacky, nech sa menia, ale nie prilis nizko, ani vysoko).
Sice neviem ci takato rada prave pomoze :P

0mega

A ak by ti chybal palubny PC, mozno sa da domontovat :)
Ono teoreticky staci ak ho tam software-ovo doinstaluju (jeden z mojich pripadov z minulosti)

0mega

Vyborne, ale velke bacha na to zimne pneu..
Pozri si testy + pozri ine pneushopy cez net.
Niekedy to aj po zlave vyjde lacnejsie.