Antikoncepcia Daylette

daylette

ahoj, ja beriem antikoncepciu daylette už 1 rok aj 6 mesiacov, pribrať som nepribrala z tejto antikoncepcie vôbec pred tým som brala antikoncepciu natalia a z tej mi bolo zle a lindinette 20 mi 3 kamarátky potvrdili že nie su najlepšie a že mali veľa vedlajších účinkov. no vrátim sa k tej daylette jedné čo sa zmenilo je to že som precitlivela pri pohlavnom styku a tým pádom ani nemám tak často chuť na sex, pred tým ako som začala brať antikoncepciu tak som mala chuť na sex aj každý deň hocičo spojené so sexom mmi robilo neuveriteľne dobre a nikdy ma nič nebolelo a nebola som pri tom ani taká precitlivelá teraz potrebujem dlhšiu predohru pred sexom inak nie som dostatočne \"mokra\" na to aby začiatok sexu bol bez bolesti. Ak by ste mali nejaké otázky kliknite na moje meno a zobrazí sa vám moj e-mail kludne napíšte :)

Aduskaaaaaaa

Ahojte chcem sa opýtat aké máte skúsenosti s antikoncepciou Daylette citala som zatial hrozne vela negativnich ohlasov ako je to u vas?

Ivan Ch

Chcem sa spýtať, či ste niektorá prestali mať chuť sa milovať potom, ako užívate DAYLETTE. Manželka to užíva približne rok, nemá vôbec žiadne vedľajšie účinky len ju nemôžem prehovoriť na milovanie. Nechal som ju aj 2 mesiace s očakávaním, že príde aj sama no nič, skúšal som už všeličo.

lienocka2808

Ahojte, nechapem to kde kupujete tie mesacne balenia DAYLETTE v BA za 15 Eur?? ja platim max 11,90E. Zalezi od lekarne, ale 15 eur som neplatila este nikde. Beriem ju rok a som spokojna, nepribrala som, nemam vedlajsie priznaky.

Simuska1987

Ahojte, ja si kupujem Daylette v Bratislave a platim za mesacnu davku skoro 15 eur. a beriem ju nieco vyse roka ale badam na sebe ze som dost pribrala neprejavilo sa to narazovo ale postupne. dokonca mam dost vykyvy nalad aj ked som sama doma..chytam nervy.a vecne mam nafuknute brucho. chystam sa ku gynekologovi aby mi zmenil za ine...

mikakakalo

HAK je svinstvo :) môj názor s prepáčením,

"doserte si užívaním HAK hormóny v tele doživotne ako sa len dá!"

miminenka

Ahojte baby,mam taky problem ze uz dva mesiace uzivam tabletky daylette a ked mi to gynekolog predpisoval tak jeho sestrička mi vysvetlovala ako ju mam brat...povedala ze mi hned ako si dám poslednú zelenú tabletku z blistra mám dostať menštruáciu a ze cez cyklus ju brat nemam..... no ale az teraz citam tu ze nema byt ziadna prestavka. teraz 25.12.2012 mam poslednu zelenu tabletku a mam dostat menzes. prosim vas poradte mi čo mam robiť... dakujem

Erikaaaa

Zdravim,tento mesiac pred 2 tyzdnami som zacala brat tabletky Daylette, menstruaciu som mala uplne slabu spojenu s hnedym vytokom, co som nikdy nemala, vytok mi aj po skonceni menstruacie stale pokracuje, chvilu bol hnedy az priesvitny tekuty a posledne dva dni tmavohnedy husty a dnes sa mi stalo, ze som OPAT dostala menstruaciu, co absolutne nechapem, stalo sa vam to niekomu uz? skoro kazdy den ma boli hlava, niekedy aj brucho, som stale unavena a lahko sa rozrusim, ci uz do nervozity alebo ma vsetko rychlo dojme, co nie je normalne... kazdopadne zajtra idem hned ku gynekologovi, len som chcela vediet, ci sa vam nieco take uz niekedy stalo...

Vanda13

Ahojte.Chcem sa opýtať.Či niekto z vás komu neškodi táto antikoncepcia DAYLETTE,nechce kúpiť tieto tabletky,pretože ja som si kúpila na 3mesiace a užívam ju zatiaľ iba 1 mesiac,a pribrala som 3kg.Idem sa objednať k moje gynekologičke a v zhľadom na to,kedy ma objedná,tak budem mať buď jedno balenie,alebo dve-(na 2mesiace).