Antikoncepcia Daylette

Miriamma

Drahé užívateľky. V prvom rade, by som chcela vaše znalosti ohľadom HAK Daylette upresniť a dostať na správnu mieru. Nepanikárte a nemajte paranoje z toho o čo nájdete napísane od bežných užívateliek, ktorým ich gynekológ absolútne nič nevysvetľuje o tom, čo predpisuje pacientkám. Tabletky Daylette od výrobcu GEDEON RICHTER sú na vlas rovnaké s YAZ od výrobcu BAYER!!!! Yaz obsahujú rovnaké placebo tabletky ako aj Daylette. Neviem či viete, ale tie PLACEBO tabletky nieje vobec nutné užívať, pretože sú vytvorené hlavne pre ženy, ktoré maju SKLON k zabúdaniu a nevedia sa poriadne orientovať v tom, kedy majú začať užívať nový blister. Verte, že je takých žien až príliš veľa! Pre uživaťeľky, ktoré boli zvyknuté brávať 21 tabletiek a nemajú chaos v tom, kedy užiť novú sa ODPORÚČA vrchný riadok (v ktorom sa nachádzajú 3 biele a 4 zelené) odstrihnúť, tie tri biele si odkladať, zelené zahodiť(nemajú aj tak žiadnu hodnotu, pretože neobsahujú žiadne liečivo, čiže vaše telo absolútne nezareaguje na to, že dáke tabletky jete, v podstate nejete žiadne)a normálne užívať 21 ako keby ste mali klasické tabletky. Z tých, ktoré si budete odkladať, neskor zistíte, že máte nový blister zadarmo. Čiže každá 7ma krabička resp. blister vám prinesie jeden nový kvázi zadarmo! Keď chcete vedieť ako vplyva Daylette na ženy, čítajte fóra o YAZ antikoncepcii! Netreba sa báť primitívností typu: sú to falošné tabletky, kópia, neúčinné. Sú naprosto účinné tak isto ako aj Yaz, pretože firma GEDEON RICHTER je normálna poctivá firma ako aj BAYER, keďže trh prirodzene odkukáva, tak ako aj Bayer odkukal od GR zlozenie Lindynette 20 a vyrobil Logest, tak isto odkukal GR od Bayeru Yaz!!!! To je všetko. Túto litániu som napísala len preto, lebo mi je už zle z toho, aké sú niektoré ženy informované! Je mi ľúto, že majú gynekológov takých, ako majú. Gynekológ mi mal v prvom rade informovať DVOKLADNE svoje pacientky a nie len tak všeobcne!

Natalcek

Chcela by som sa spýtať, ak si dám tú poslednú štvrtú zelenú tabletku z toho blistra, tak na druhý deň mám hneď začať tou normálnou bielou z druhého? ďakujem

elinkaaa

ja som mala tiez zlu skudenost s tou HAK . Po 10 dnoch som ju musela vysadit tak velmi ma hlava bolela ze som ani spat nemohla ....je to sice ako YAZ ale ked porovnam tie neziaduce ucinky tak nic moc.

ajana

zdravim, minuly tyzden v utorok som vybrala posledny tabletku z blistra, chcela by som sa teda opytat, dalsi blister mam zacat brat dnes alebo az zajtra? prepáčte že odbočujem od témy...

johanusaa

beriem ju druhy mesiac,ale ziadne problemy, dokonca sa mi skratila menstruacia zo 7 len na 4 dni...takze spokojnost :)

ejmy

Ahojte ja som brala Daylette 4 dni ale mala som z nej strasne bolestivu menštruáciu a ešte k tomu ma aj začalo bolieť srdce a ťažko sa mi dýchať. Vysadila som ju ale následky so srdcom mi ešte ostali. Ale je to individuálne, niekomu sadne niekomu nie....

klaudika661

chcela by som sa opytat.....vcera som prvy krat zacala brat antikoncepciu daylette chcem vediet ci jej ucinok proti otehotneniu je už od prveho dna