Ahojte liecim sa z anorexie co sa mi celkom dari ale potrebujem inspiraciu ,napiste co zjete za den normalny ludia ktory sa normalne stravujete pretoze ja sa znovu ucim jest a ked pozriem na temu nehanbim sa zato co som dnes zjedla 2 tak to je nieco strasne tie jedalnicky
Prispievajte radsej zdravi ludia
annyi, nejes ziadne ovocie ani zeleninu, nechcem byt hnusna, ale takto velmi lahko priberies... skus tu slaninku a piskoty nahradit ovocim alebo zeleninou, tvoj posledny jedalnicek nie je vobec zdravy...
Annyi, ides na to dobre :)
dakujem vam za prispevky aspon vidim ako sa mam zacat normalne stravovat ved ja som uz aj zabudla jest :D vidim ze 2 krajce chleba na ranajky je pohodicka ja som stresovala uz z jedneho :D...
ja dnes
R:kaiserka zo syrom a salamou k tomu capucino a v tom jedna lyzyca horkej cokolady
D:s ocinom sme si dali trocha slaninky s horcicou a chlebom :D
O:raznici a varene zemiaky
O:taky vecsi jogurt stracatella a k tomu zopar piskot
V: kaiserka s hydinovou natierkou a maslom
tak sa ospravedlnujem za svoj prispevok,ak to tu niekomu vadi..
Ja som mala na ranajky celozrnny chleba - dva krajce s tavenym syrom a sunkou, k tomu paradajku, redkovku a uhorku nakrajanu. Pohar cerstveho dzusu a neskor caj
desiata - jablko a za hrst orieskov
obed - doma robene spagety bolognese z cerstvych paradajok
Olovrant - je nedela - takze kolacik (ovocna torta - piskotove cesto, jogurtova plnka a cerstve ovocie ako jahody, kiwi, banan) s kafe
a vecer si dame miesany salat s mozarelou a opat celozrnny chleba
R:Bebe dobré ráno + kako (mňam polotučné mieko dve lyžičky kakaa , jedna vanilkoveho cukru a pola lyžičky škorice)
D:jablko
O:ryža , stroganov , paradjkový šalat ( 1 paradajka , polovička cibule , polovička bambina , vegeta , olivový olej )
O: dva kúsky kysnutého koláča (1kakaovník , 1 orechovník) + 3 kusky horkej čokolády
V: to isté čo na obed bez toho šalátu :D
Futuristka, precitaj si este raz ziadost zakladatelky temy - "napiste co zjete za den normalny ludia ktory sa normalne stravujete". Takze alexandre k jablcku gratulujem, ale nech o tom pise v inej teme. Pisatelka na jej liecbu PPP v tejto teme nie je zvedava.
goccia ak sa lieči z PPP tak je tu hádam správne nie? Každý malý krok je výhrou- aj keď pridá len jedno jablko do obvyklého jedálnika napríklad...dôležitá je snaha a alex má snahu sa liečiť a jesť zdravo a viacej
alexandra, ty sa liecis z PPP? lebo ak hej, tak si tu nespravne, maju sem prispievat len ti, ktori so stravou problem nemaju
jajka
snazim sa....len neviem ci to po tyzdni zas nepokaslem asi tak