Prispievajte radsej zdravi ludia

blablabla

annyi, nejes ziadne ovocie ani zeleninu, nechcem byt hnusna, ale takto velmi lahko priberies... skus tu slaninku a piskoty nahradit ovocim alebo zeleninou, tvoj posledny jedalnicek nie je vobec zdravy...

Annyi

dakujem vam za prispevky aspon vidim ako sa mam zacat normalne stravovat ved ja som uz aj zabudla jest :D vidim ze 2 krajce chleba na ranajky je pohodicka ja som stresovala uz z jedneho :D...

ja dnes
R:kaiserka zo syrom a salamou k tomu capucino a v tom jedna lyzyca horkej cokolady
D:s ocinom sme si dali trocha slaninky s horcicou a chlebom :D
O:raznici a varene zemiaky
O:taky vecsi jogurt stracatella a k tomu zopar piskot
V: kaiserka s hydinovou natierkou a maslom

Weva

Ja som mala na ranajky celozrnny chleba - dva krajce s tavenym syrom a sunkou, k tomu paradajku, redkovku a uhorku nakrajanu. Pohar cerstveho dzusu a neskor caj

desiata - jablko a za hrst orieskov

obed - doma robene spagety bolognese z cerstvych paradajok

Olovrant - je nedela - takze kolacik (ovocna torta - piskotove cesto, jogurtova plnka a cerstve ovocie ako jahody, kiwi, banan) s kafe

a vecer si dame miesany salat s mozarelou a opat celozrnny chleba

sock.

R:Bebe dobré ráno + kako (mňam polotučné mieko dve lyžičky kakaa , jedna vanilkoveho cukru a pola lyžičky škorice)

D:jablko

O:ryža , stroganov , paradjkový šalat ( 1 paradajka , polovička cibule , polovička bambina , vegeta , olivový olej )

O: dva kúsky kysnutého koláča (1kakaovník , 1 orechovník) + 3 kusky horkej čokolády

V: to isté čo na obed bez toho šalátu :D

goccia

Futuristka, precitaj si este raz ziadost zakladatelky temy - "napiste co zjete za den normalny ludia ktory sa normalne stravujete". Takze alexandre k jablcku gratulujem, ale nech o tom pise v inej teme. Pisatelka na jej liecbu PPP v tejto teme nie je zvedava.

Futuristkaa

goccia ak sa lieči z PPP tak je tu hádam správne nie? Každý malý krok je výhrou- aj keď pridá len jedno jablko do obvyklého jedálnika napríklad...dôležitá je snaha a alex má snahu sa liečiť a jesť zdravo a viacej

goccia

alexandra, ty sa liecis z PPP? lebo ak hej, tak si tu nespravne, maju sem prispievat len ti, ktori so stravou problem nemaju