Rubi, určite má sex takú prioritu,
akú si mu dala?
Napríklad potreba dýchať, je pre živý
organizmus dôležitejšia.
Stačí jednoduché porovnanie.
Tým som nechcel degradovať túto diskusiu,
len naznačujem, že sú dôležitejšie veci
pre spoločné spolunažívanie.
Niekedy je skutočne k nezaplateniu,
keď ťa niekto vypočuje a rozumie ti.
No dodo byt spokojny s prvym partnerom len preto ze som si vytycil ciel ze nechcem striedat tak to je troska nerozumne.Niekedy sa proste stane ze po case zistis ze to nie je to prave a zostat s niekym len preto ze chcem len jedneho na cely zivot tak to nie.Dodo mozes si urcit ciel ale kde je napisane ze prvy bude aj posledny?
brunuska, nemôžem nájsť na Teba mail v mojej mal. schránke. A aj tak by som to potrebovala "rozobrať" tak rýchlejšie. Ak by si chcela, tu je moje icq: 420-938-358.
:-) jaj ludia-preco vy mne nerozumiete???
ano Rubi presne o tom hovorim- musime ludi spoznavat-inak nezistime ci je to pre nas ten pravy...spoznat sa dokonale-to neznamena kazdeho hned odskusat po sex.stranke-ale aj to je dolezite aby vztah dokonale fungoval! a ani tak neni zaruka,ze s nim budeme cely zivot!
Tak s tým si vôbec nelám hlavičku.
Keď príde ten pravý, bezpečne ho poznáš.
To mi teda ver. A vôbec ho nemusíš hľadať.
Poznáš to príslovie?
Po celom lese hľadal, nakoniec na kraji vyťal.
No hej brunuska ale neviem ci sa da niekto nazvat tym pravym ked ho nepoznam dokonale a to sa moze stat tym co sa strania intimnych zalezitosti.Ja som uz o tom svojom partnerovi zistila vela veci a nemusela som s nim ani spat ale viem ci sa ku mne sprava v urcitych intimnych zalezitostiach tak ako to mne vyhovuje lebo vsetci vieme ze sex je vo vztahu dolezity,teda aby to tam vsetko klapalo ako ma.
A naozaj, ciest je viacej.
Môžeš v sebe pestovať túžbu po viacerých
partneroch. Potom ťa to v živote vedie
tým smerom.
Ale naopak, môžeš v sebe pestovať
túžbu po jenom partnerovi a spokojnosť
s týmto stavom. Vtedy bude človek spokojný s tým, čo má.