stačí 1sexuálny partner v živote???

brunuska

:-)))) to ano a este v Brumkove dnes priserne fuka!!! tak uz sa trosku pozname.zaujimal by ma tvoj dusevny problem

dodo

Zrejme je ťažké zodpovedne povedať áno alebo nie. Momentálne pocity a potreby sú len relatívne. V mladosti pravdepodobne väčšine vyhovuje určitá rozmanitosť, ale neskôr sa človek začína cítiť slobodnejšie. Táto potreba je viac-menej potláčaná. Ale určite to záleží od cieľavedomého pôsobenia na vlastné "Ja". V tomto buď človek rastie, alebo degeneruje.

milli

Ale to tvoje rozhodnutie v ďalšom postupe ohľadom zdravia teda platí, všakže?
Teraz som, "Panika", nahliadol do tej témy, ktorú si spomínala a zostal som veľmi prekvapený... Ja som bol totiž skalopevne presvedčený, že som na tvoju poslednú reakciu odpovedal. Ale buď som zle potvrdil správu, alebo sa to niekde stratilo. Dobre, že si sa ozvala. Písal som tam o tom, že treba setričku akceptovať takú aká je a terz si vlastne spomínam, že si mi aj odpísala, že to nie je ľahké, pretože ona tam zastáva dôležitú úlohu. Nato som ti už neodpísal, lebo som nevedel, čo. Ale tieto dva posledné príspevky v tejto téme už nie sú...

brunuska

panika a my dve sa pozname???
ziadny nas problem neni malicherny a ziadny nie je neriesitelny-v tomto mi ver!
Katus cakam daco z toho koser sexu :-)

panika

mohla by som sa vratit k tomu Ho,ako to zo mna urobila Katty,ale nic by sa s tym nevyriesilo. Je to proste nick,ktory ma presne charakterizuje.Tuto stranku som objavila len nedavno a som rada,ze som ju nasla).S telesnymi zdravotnymi problemami si poradim sama-ale ja mam problemy s dusou.Na tomto fore mi je fajn,lebo som si aspon uvedomila,ze nie som sama a ze moje problemy su mozno az malicherne.Lenze na druhej strane,musim sa pozbierat a byt ok,lebo mam 2 deti v puberte.

milli

Nechceš sa, Katty, podeliť s niečím o sebe? Dosť málo o tebe vieme - aspoň teda ja. Len toľko, že máš partnera a že si s ním šťastná. Alebo práve piješ kávu a nedáš sa pri tom ničím vyrušovať? :o)

panika

no tak to som ja.ja som tam este svacla 1 prispevok,ale sa to zastavilo.Este dlho ,dlho budem panika-neviem kedy sa mi podari byt zas normalna

milli

Spomínam si, ho-Panika, na tvoje príspevky, a posledná moja reakciou bolo priania, aby si sa prihlásila pod iným nickom. Nechceš to urobiť teraz (aj keď možno budeš mať určité námietky)?