stačí 1sexuálny partner v živote???

milli

Vidíš, Katty, kávička - to je výborný nápad - škoda, že mi ju nemá kto urobiť :-) Budem si musieť vystačiť sám. Som rád, Katty, že si opäť medzi nami, už som chcel požiadať brunušku, aby ťa niekde vyhľadala - tá má, myslím, také tajné kanály na tomto fóre. Myslím tým, že sa bohato zapájaš do rôznych tém, takže by si na niektorej našu Katty našla.

Rubi

No Milos M len ty svojim zivotom vies prd o laske toto co ty predvadzas je len sexualne uspokojovanie ale kde je tam laska?Zivot neni len o sexe ty tiez az budes stary ta zistis jak mizerne si zil,ver tomu ja som takeho jak ty poznala tiez len do postele s babami chodil,ziadne zavazky nechcel ani nic, no a teraz lamentuje ze si nevie najst manzelku.Ziadna ho nechce s takoou povestou.Mozno teraz si myslis ze tebe take veci netreba ale ked budes stary prides na to ze to nebolo ono a ze cosi ti v zivote predsalen chyba.Takych hrdinov tu uz bolo...

milli

Neurážam sa na slová Milosa_M a nemám ho v úmysle posudzovať, tobôž odsudzovať. Skôr by som chcel vedieť, či je s tým, čo žije šťastný - ale neber to, prosím ťa, ako vŕtanie, je to len na zamyslenie. Nie si jediný na svete, čo takýto život žil a žije, len je otázka, či ti to stačí. Aby si totiž ani ty ani ostatní nemali o mne falošnú predstavu - ja tiež nie som žiadny svätuškár. Mal som tiež všelijako "pokrútený" život a vo všeličom som bol "namočený". Bolo LEN Božou milosťou, že som v určitých veciach zostal nepoškvrnený. Ale verí aj tomu, že niet poškvrnenia, ktoré by Boh nevedel odstrániť.
Inak, tušil som, Milos_M, že si mal nejakú zlú skúsenosť s interpretáciou Boha. To, čo žije tvoja teta, nebudem posudzovať. Pre mňa ne dôležité a správne to, čo sa zhoduje s takým životom, ako to podáva Biblia.

Rubi

Milos M ja ti takto poviem ze tiez tazko chapem ze sa niekto dokaze stotoznit s tym ze mozno nikdy nebude mat sex lebo toto nech som akokolvek slusna by som dodrzat nevedela.A myslim si ze v mladosti mohol stihnut najst si zenu a zit s nou podla svojej viery.Ja tiez neviem kde bol problem ze ma 40 a stale nema nikoho.No ale je to jeho vec.

ho

milli-trochu mi trvalo,kym som to vsetko dobehla.Ja nie som iniciator temy,ja som len chcela vediet vek.Ale rozhodne nie preto,aby sa do teba niekto navažal.Kazdy z nas ma svoj nazor,svoj zivot a snazi sa ho zit podla svojich predstav. Mna ako paniku mozno evidujes,takze ja momentalne len prezivam.z casti som si svoj zivot dos..la,ale uz tri roky pracujem na naprave.