Bolest pecene...

Príspevok v téme: Bolest pecene...
yaRRo

caute vsetci.mam taky dost velky problem.asi tri mesiace som uzival lieky s vysokym obsahom niacinu plus alkohol atd.pred mesiacom som bol na testoch a mal som mierne zvysene testy.lenze teraz ma pecen zacala doslova boliet a citim ju.bojim sa aby sa nieco vazne nestalo a neposkodil si ju.zacal som brat tabletky na reg a ochranu pecene.skuste mi niekto prosim vas nieco poradit.vrela vdaka.

FEDORAK

Pečeň nebolí a čistí,odmasťuje a regeneruje sa pomocou černuchy a pestreca. Tu nájdete všetko. -odkaz odstránený- alebo -odkaz odstránený-

MOKE

To je divné,ale pečeň nebolí a ak áno je to už veľmi vážne. Ale pre istotu by som skúsila prečistiť,odmastiť a regenerovať pečeň pomocou pestreca. Ja som síce tieto problémy nemala,ale výsledky krvných testov boli zlé,bola som unavená a poviem pravdu o 18,00 som už bola KO. Skúšala som rady známych ,ale moc sa to nezlepšovalo.Nakoniec som sa dostala na stránku pestrec.sk a tam to začalo po určitých konzultáciách fungovať.Je dobré,keď človek nájde tie informácie aké hľadá, pomôže si a poradí aj iným.

kop.problemm

Ano, presne, treba si chranit preventivne vsetky organy.
Co ja viem, tak pre mozog je dobre B-cko, pre srdce magnezium, pre kosti kalcium, pre creva mikrofauna, aj na prostatu su isto pripravky atd. atd.
Treba sa popytat ludi a brat vsetky pripravky, isto prispeju k sice neviem comu, ale prispeju:-)
Hlavne dbaj na to, aby koncentracia nebola prilis mala, to sa vtedy neoplati.
Ja som zacal zit takto zdravo, zacal som uzivat aj pripravky na zlepsenie pamati, je to dobre, ale obcas nieco zabudnem a potom sa to trochu zhorsi.

RNG

Akukolvek olej zvysi tok zlce, a tym sa pecen cisti. Ale KLINICKY ucinny protokol na cistenie a regeneraciu pecene pri roznych poskodeniach pecene, infekcii, viralnych aj bakterialnych, zamoreni a doslova jedov je protokol dr Berksona, nie len oleje a cajiky.

RNG

caj z bodliaka semien listov alebo korena sice obsahuje sylimarin, ale len male mnozstva, tj od 10 do 48 gramov na kg byliny. Preto Predstavovat si, ze dostanes denne 900 a viac miligramov sylimarinu, ako to odporuca protokol dr Berksona je naivnost.

www.tandfonline.com

To je asi tak naivne, ako ked jes plesnivy syr a myslis si, ze si nahradil spravnu davku penicilinu.

Ked aj clovek berie byliny a nie ich koncentrovane vytazky, treba kupovat standardizovane, tj kde je uvedeny a garantovany obsah ucinnych latok tj si mozes vypocitat, kolko toho mas zobrat na klinicku ucinnost.

Napr keby predavali to najlepsie zrno a obsah sylimarinu b nom by bol 48 gramov na kg tak na davku 900 mg sylimarinu by si potreboval najmenej, 18,75 gramov na prach rozdrveneho semena, za predpokladu, ze je telo vobec schopne 100% vytazku z toho prasku, co je dost naivne. Ucinnost aj najlepsich priemyselnych vytazovani je daleko pod 100% a ludske telo nema schopnost vytazit ani tolko, ako priemyselne procesy.

Kurtis

PEČEŇ A PESTREC MARIÁNSKY

Pestrec mariánsky - bodliak, ktorý lieči. prezývaný / Kristova koruna /

Úvodom chcem podotknúť,že pečeň je vstupnou bránou k nášmu zdraviu.

Všetko začína v pečeni.Poškodená pečeň začne prepúšťať do krvi látky ktoré má zadržať a krv ich potom distribuuje po celom tele.

Pečeň je filter,ktorý treba čistiť,aby sme na krvných a pečeňových testoch neboli nemilo prekvapený.Má veľkú výhodu v tom,že sa dokáže veľmi rýchlo zregenerovať.

Jedná sa hlavne o regeneráciu pečeňových buniek pečeňovej membrány,ktorá filtruje krv a zachytáva nežiaduce látky.

Ako na to?

Prírodou odpoveď je jasná.Lieky majú vedľajšie účinky a nemalé.Samozrejme,že každý lekár ich predpíše a vieme asi prečo.Alternatívna liečba je ale lepšia.

Tak si povedzme čo Pestrec dokáže:

Popísať všetky liečivé účinky Pestreca mariánskeho by zabralo mnoho riadkov, predstavme si ich teda v skratke:

- znižuje cholesterol

- zlepšuje trávenie

- napravuje sliznicu maternice

- chráni žily a cievy, odstraňuje kožné choroby a defekty koži.

- detoxikuje a posilňuje pečeň

- bojuje proti infekčnej mononukleóze

- preukázateľne odstraňuje následky chemoterapie

- pomáha proti nízkemu tlaku

- používa sa pri otravách jedmi najrôznejších druhov, vrátane otravy hubami

- zbavuje pečeň chemických prímesí a toxických látok z potravín

- chráni pečeň pred škodlivými účinkami z užívania farmaceutických liekov

- je obrovským prínosom pri boji proti migréne, závratom, depresiám, astme, alergiám, ale aj nevoľnostiam počas cestovania

-protinádorové účinky silymarínu.

Je toho naozaj veľa. Každopádne sa nikdy nepreukázali žiadne vedľajšie účinky pri požívaní pestreca . Je tak bezpečnou voľbou pre naše zdravie. Neodporúča sa však tehotným a kojacim ženám, ľuďom s vysokým krvným tlakom,ktorý ho môžu užívať len tesne pred spaním, závažnými srdcovými chorobami.

Výhodou je pohodlné podávanie, ako aj prakticky bezproblémové z hľadiska účinnosti a tiež požadovanej bezpečnosti, najmä pri závažnejších poškodeniach pečene je nevyhnutná dlhodobá aplikácia vyšších dávok.

Pestrec mariánsky je jedným z najlepšie preverených prírodných liekov na choroby a regeneráciu pečene. Vďačí za to látke menom silymarín, pokladanej za najefektívnejšiu, čo sa týka obnovy pečeňového tkaniva. Táto látka je ešte silnejšia, ako vitamíny C a E. Cirhóza (tvrdnutie) pečene je nočnou morou každého človeka, holdujúcemu alkoholickým nápojom. Bez komplexu bioflavonoidov, vytvárajúcich látku silymarín, by bola liečba cirhózy takmer nemožná. Účinky silymarínu sú také výrazné, že sa úspešne používa dokonca aj na regeneráciu silne poškodenej pečene u drogovo závislých. Lieči sa ním tiež takzvaná tučná pečeň, následky infekčných zápalov (žltačka) a podobne.

Ako liečivá rastlina je známy už roky. Historické záznamy opisujú jeho účinky už v dobách starého Ríma. Kedysi sa k liečeniu používali listy a koreň, v súčasnosti sú to hlavne semená, plody a listy. Plody sa zbierajú krátko pred dozretím, listy pred úplným rozvinutím, keď sú ešte mladé a zelené. Ani súčasná lekárska veda nepopiera žiaden z liečivých účinkov tohto bodliaka.

Dominantné postavenie tejto rastliny medzi liečivými bylinami potvrdzujú mnohé štúdie. Vďaka silnému blahodarnému účinku na pečeň doslova liek k Pestrec mariánsky je jedným z najlepšie preverených prírodných liekov na choroby a regeneráciu pečene. Vďačí za to látke menom silymarín, pokladanej za najefektívnejšiu, čo sa týka obnovy pečeňového tkaniva. Táto látka je ešte silnejšia, ako vitamíny C a E. Cirhóza (tvrdnutie) pečene je nočnou morou každého človeka, holdujúcemu alkoholickým nápojom. Bez komplexu bioflavonoidov, vytvárajúcich látku silymarín, by bola liečba cirhózy takmer nemožná. Účinky silymarínu sú také výrazné, že sa úspešne používa dokonca aj na regeneráciu silne poškodenej pečene u drogovo závislých. Lieči sa ním tiež takzvaná tučná pečeň, následky infekčných zápalov (žltačka) a podobne.

Informácie z odborných kruhov , komentáre a skúsenosti s Pestrecom .

Lekári so 40ročnou praxou žasnú čo dokáže.

Do troch dní užívania je prvý výsledok, že odstráni problém so stolicou a s pravidelný vylučovanie. Detoxikuje pečeň, zbaví ju voľných radikálov, odmastí ju a krv potom vyčistí cievy žily a vlásočnice, takže zlepší zrak, sluch, pleť a tak detoxikuje celý organizmu , črevný trakt/ peelingu hrubého čreva/ ,takže stolica zapácha. V hrubom čreve sa zveľaďuje imunitný systém.

Po troch týždňoch sa revitalizuje organizmus a človek sa začne cítiť podstatne lepšie. Nemá žiadne vedľajšie účinky. V začiatkoch užívania treba väčšie, alebo častejšie dávky aj 5x denne. /tak 2 až tri týždne/. Ideálne je poslednú dávku si dať tesne pred spaním, totiž pečeň začína regenerovať bunky o 01,00 hod a množenie parazitov bujnie o 04,00 hod. Užívať

najlepšie priamo do úst a zapiť vodou,20 až 30 min. pred jedlom, alebo do jogurtu, detská výživa atď. Po užití do hodiny nepiť mlieko a alkohol. Známy je 2000 rokov. Užívať ho môžu aj deti od troch rokov.

Na hrubo drvený musí byť kvôli peelingu hrubého čreva.

Určite oceníte jeho antioxidačné schopnosti a zdroj nenasýtených mastných kyselín a taktiež výrazné zlepšenie pleti. Je výborný na lupienku a psoriázu i rôzne defekty koži.

Skladujte v uzavretej sklenej nádobe primerane veľkej obsahu, aby tam nebolo veľa vzduchu, rýchlo oxiduje.

Pestrec (ostropestrec) zlepšuje činnosť pečene, ich regeneráciu a detoxikačnú schopnosť. Pestrec mariánsky povzbudzuje metabolizmus, podporuje tvorbu, riedenie a odtok zlča do dvanástnika. Dlhodobé užívanie má priaznivý vplyv na alergie, ekzémy, vysokú hladinu cholesterolu, zlčníkové problémy, stres a únavový syndróm. Ostropestrec je vhodný pri rekonvalescencii po chorobe, užívaní antibiotik, chemoterapii, radiačných alebo alkoholických intoxikácii. Ostropestrec spomaľuje degeneratívne a metabolické zmeny súvisiace s vekom.

/Z D R A V I E A P E S T R E C/

Pár faktorov a postrehov o zdravom životnom štýle. Samozrejme, že v dnešnej dobe sa zdravý životný štýl nedá aplikovať ani na 80%.

Voda a súbor látok,/ vitamíny, minerály, antioxidanty a stopové prvky/, ktoré telo potrebuje pre denné fungovanie sa v potrave ktorú konzumujeme vyskytujú v malom množstve. Ku vstrebaniu niektorých vitamínov a minerálov sú potrebné nenasýtené mastné kyseliny,/sú v Pestreci/ ktoré nemáme v potravinách ktoré konzumujeme, Pokles týchto zložiek v potravinách je alarmujúci. Nedostatok týchto látok vyvoláva disharmoniu nášho tela, choroby, rýchlejšie starnutie, opotrebenie pohybového organizmu a takzvané generačné ochorenia.

To čo do seba dáme, nie všetko vylúčime. Voľné radikály- potravinárske farbivá /éčka/

stabilizátory, rôzne konzerváty, látky chemického pôvodu /hygiena/ znečistené prostredie a ďalšie faktory ovplyvňujúce životné prostredie organizmov a človeka majú negatívny vplyv na fungovanie tela z dôvodu, že telo sa nevie bez pomoci zbaviť týchto voľných radikálov. Preto je dôležité čistiť filter, vstupnú bránu /pečeň- pomocou Pestreca/ v ktorej sa usadia, znečistia ju a tá ich potom distribuje do celého tela pomocou krvi a usádzajú sa v kĺboch, tkanivách, svaloch. Spôsobujú zápaly , poškodzujú ich a krvou sa prenášajú do ďalších častí tela. Pestrec mariánsky- prezývaný Kristova Koruna

Rastlina obsahuje flavonolignands. Tie sú vzácne u Pestreca. Pestrec mariánsky sa používa takmer výhradne pre zlepšenie zdravia pečene. Je to veľmi silný antioxidant, odstraňuje toxické látky z tela. Ak je poškodenie pečene v dôsledku konzumácie alkoholu, steroid, použitie látok alebo iných ekologických faktorov, Pestrec mariánsky pomáha v pečeni na vytváranie nových pečenových buniek.

Pestrec mariánsky je užitočný pri znížení rizika vzniku žlčových kameňov. Jeho schopnost` čistit` pečeñ sú dobre zdokumentované vo vedeckej literatúre.

Pestrec sa odporúča osobám s hepatitídou C, problémy s pečenou alebo iné dlhodobé zdravotné problémy, osoby trpiace alebo v rekonvalescencii po alkoholizmu, jednotlivci, ktorí chcú doplniť silné antioxidanty a športovcov, ktorí chcú zlepšit` športový výkon a celkový

zdravotný stav.

Treba mať na pamäti,že Pestrec pochádza z Kanárskych ostrovov a pestovaný v našom pásme nemá skoro žiadne účinky.Dozrieva koncom septembra a pri dozrievaní potrebuje 25 až 30 st.teplotu.V tom čase sa v šupke Pestrecu tvorí látka silymarín,ktorá dokáže regenerovať pečeňové bunky pečeňovej membrány.Užíva sa drvený asi na veľkosť maku priamo do úst jednu čajovú lyžičku a zapiť vodou min 0,3 l.Nesmie sa zabárať,voda nad 40st. likviduje dôležité látky.Treba ho uživať tak,ako ho príroda poskytla.

Chcem ubezpečiť čitateľov,že zázrak menom PESTREC naozaj funguje.

Pokiaľ Vás zaujal tento článok,môžete mi napísať a ja Vám prípadne doplním Vaše informácie.

kurtis@kurtis.sk

michael

dobrý večer,- je možne všetko a je možné aj to , že ťa bolí žlčník , a máš v sebe tak povediac veľa enzýmov a žlče tak že by som ti odporučal kuracie maso tak ťa žlčník prestane bolieť.Ale ak to nie je žlčník tak to môže byť žaludok a tam zase treba niečo iné trebars lieky na upokojenie.