Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zahranicie

0vecka

mne sa nezda ze by boli na zaciatku nejake fofry... zalezi co ide clovek robit, moj prvy zamestnavatel ma nechaval dost v klude asi prveho polroka a vo vseobecnosti som vecsinou isiel po 8 hod domov.... co sa inak vybavovaciek tyka tak to bol mozno prvy mesiac a aj to som chodil len v piatok...

Anny09

Je dolezite rozhodnut ci clovek odchadza na 'dlhsi vylet' alebo chce v tej krajine ostat. Prve mesiace su stale 'busy' clovek si ani neuvedomuje co sa deje. Po 6-7 mesiacoch sa zacnes citit ako doma, prekonas kulturny sok atd. Dolezite je vsak nepohrdat novou krajinou a ich kulturou, snazit sa ich pochopit a akceptovat. Potom osoba moze aj 'zapadnut' a necitit sa tak mimo. Ja som odisla hned po strednej v osemnastke, zila som v styroch krajinach a mam super zazitky a skusenosti. samozrejme mi chyba slovensko, neskutocne jedlo a ludia. ale zas, zly zakaznicky servis, nastvane predavacky atd.. to mi nechyba.

Luulii

MajloSS.. za ako dlho? To zalezi na Tebe. Ak budes jeden z tych, ktori budu anglinu pouzivat casto a nebudes lenivy prestudovavat nejake knizky aj cez volny cas, tak potom to pojde rychlo, ale netrufam si napisat Ti ze za 4 mesiace budes na tom jazykovo vyborne. Chapes :) ja anglictinu tiez este bohvieako neviem, ale zlepsila som sa, to ano a neiem Ti povedat za aky cas, pretoze ja rozpravam aj anglicky, aj slovensky a to miesam aj s polstinou..

MajloSS

Zaujímavé je, že za 4 hodiny doučovania som sa naučil viac než za poslendé 4 roky čo som na škole. Načo tam potom chodíme? Už si takéto otázky pokladať ani nebudem, prežijem túto šaškárnu zvanú maturita a pápá slovenko.

MajloSS

Presne tak, keď hovoria rýchlo tak im neni rozumet slovíčka "prehĺtajú". Jak minule na hodine, učitelna nám dala posluch z CD: "Tak žiaci o čom bol ten rozhovor?" "Netušíme" :) nula bodov

jankaaaaaaaaa

jj to je natom super, keby takto zrozumitelne bezne rozpravali ludia z anglicky hovoriacich krajin, bolo by super :D

MajloSS

Super, to som kedysi pozerával ale teraz tomu rozumiem, aspom 90% Hovoria jednoduché krátke vety a hlavne pomaly takže sa im dá rozumieť čo hovoria paráda, dik