ty co zijete v zahranici ? v akom veku ste odisli,z akeho dovodu,aku pracu ste vykonavali vtedy a terat ? a aako ste sa tam dostali ? zije sa tam lepsie ako na slovensku ? a da sa tam lepsie zaroit aj na pomery v krajine ?
Zahranicie
A cca za ako dlho sa dá v Anglicku naučiť anglicky? Viem, že je to rôzne ale napr. za ako dlho si sa v nej zlepšila ty.
MajloSS..preco by malo byt skoro po maturite? Ja som sla takisto po mature. Je to lepsie aj kvoli tomu, ze nemas odpracovane na svk nic a potom sa nemusis zatazovat danovymi vecami ani socialnym uradom. Akurat si musis vybavit zdravotne poistenie, ale to nie je nic hrozne. A jazyk sa ako tak naucis, len sa nesmies privelmi rozptylit inymi jazymi.. :D poznam ludi, ktori tu su aj 4 roky a vedia anglinu horsie ako ja..
da sa povedat ,ze momentalne zijem v zahranici ;)
a nic moc ......... ale mam uzasneho ocka :))
majlo: ked tam ides uz pracovat, najlepsie je si ubytko poriesit cez agenturu, nejaku overenu. na zaciatok je to isto najlepsie riesenie
Tak to ubytovanie by aj mňa zaujímalo. Chcel by som tam skúsiť pracovať teraz po škole po maturite. Neviem či je to skoro asi áno ale ako tu už odznelo: Jazyk sa najlepšie naučím tam.
jankaaa, neprehanam. odsledovala som si to v novinach, tv - skutocne sa to dialo kazdy den. zasa nehovorim, ze inde sa to nedeje :-(. neviem ale ked som bola sama, nie raz bol nadomnou akysi mrak obav :-O.
ale pamiatky a tak stoji zato vidiet, to urcite :-)
myslim ze londyn je jedno z naj miest v europe, ktore treba vidiet
lilla: kazdy ma ine sny a ciele... ale zas s tymi vrazdami neprehanaj :)
ako hovori Luulii, treba si to vyskusat - kto ma zaujem. ja som bola par krat v londyne (iba na dovolenkach), ale ked som tam bola 1.krat, ostala som dost v soku. cakala som omnoho viac :-O.. a nic. teda okrem pamiatok a atrakcii, tie boli pekne. dost mi vadi ten hrozny vzduch, strasny neporiadok na kazdom rohu, zberba z polovice sveta, vrazdy na kazdodennom poriadku...
Luulii: a nevies mi poradit nejake lacne ubytko v londyne na par dni tak 1-2tyzdne?