Zahranicie

MajloSS

A cca za ako dlho sa dá v Anglicku naučiť anglicky? Viem, že je to rôzne ale napr. za ako dlho si sa v nej zlepšila ty.

Luulii

MajloSS..preco by malo byt skoro po maturite? Ja som sla takisto po mature. Je to lepsie aj kvoli tomu, ze nemas odpracovane na svk nic a potom sa nemusis zatazovat danovymi vecami ani socialnym uradom. Akurat si musis vybavit zdravotne poistenie, ale to nie je nic hrozne. A jazyk sa ako tak naucis, len sa nesmies privelmi rozptylit inymi jazymi.. :D poznam ludi, ktori tu su aj 4 roky a vedia anglinu horsie ako ja..

jankaaaaaaaaa

majlo: ked tam ides uz pracovat, najlepsie je si ubytko poriesit cez agenturu, nejaku overenu. na zaciatok je to isto najlepsie riesenie

MajloSS

Tak to ubytovanie by aj mňa zaujímalo. Chcel by som tam skúsiť pracovať teraz po škole po maturite. Neviem či je to skoro asi áno ale ako tu už odznelo: Jazyk sa najlepšie naučím tam.

lillia

jankaaa, neprehanam. odsledovala som si to v novinach, tv - skutocne sa to dialo kazdy den. zasa nehovorim, ze inde sa to nedeje :-(. neviem ale ked som bola sama, nie raz bol nadomnou akysi mrak obav :-O.
ale pamiatky a tak stoji zato vidiet, to urcite :-)

lillia

ako hovori Luulii, treba si to vyskusat - kto ma zaujem. ja som bola par krat v londyne (iba na dovolenkach), ale ked som tam bola 1.krat, ostala som dost v soku. cakala som omnoho viac :-O.. a nic. teda okrem pamiatok a atrakcii, tie boli pekne. dost mi vadi ten hrozny vzduch, strasny neporiadok na kazdom rohu, zberba z polovice sveta, vrazdy na kazdodennom poriadku...