vcera v noci som videla ducha. Ja viem, ze mi vacsina neuvidi, ale aj tak budem rada za kazdy nazor...Bola noc a ja som sa zobudila na to, ze som citila, ako keby mi nieco liezlo na postel. Proste taku vahu na posteli som citila. Otvorila som oci a ostala som v soku. Vedla mna na posteli bol duch. Bol bielej farby, a bolo vidiet obrysy hlavy a trupu. Nizsie som nevidela, takze neviem ake mal nohy a tak. Ani crty tvare nebolo vidno, bolo to velmi biele. A hlavou ten duch sa naklanal nado mna hore a dole, a velmi rychlo bolo to fakt strasne. Tak zo soku som mu povedala, chod prec, vtedy sa prestal hybat. Este raz som mu povedala, chod prec a vtedy zmizol. Za tym som 3 minuty lezala na posteli uplne sokovana, potom som si zapalila svetlo, velmi som sa bala. A moj problem je ten, ze tuto noc som sa tak strasne bala, ze zase mi pride na postel, ze som celu noc spala pri zapalenom svetle, a aj tak som sa triasla. Co mam robit? Ja sa vazne bojim, ze zase bude noc, a pojdem spat a zase ten strach...Tuto noc, mi od strachu skoro slzy isli, a cakala som len na to, kedy uz bude rano :-(
veritu na duchov?
sbs skôr sa zdá že si chceli potkany pochutnať na elektroinštalácií a v poslednej chvíli si to rozmysleli :-D
Mne sa raz stalo keď som pracoval ešte ako strážnik v jednej firme a mal som nočnú že som sedel v miestnosti pre strážnikov a z ničoho nič začalo blikať svetlo, trvalo to asi cca minútu v 2-sekundových intervaloch. Mám si to tiež vysvetliť ako návštevu z onoho sveta? Lebo vtedy som to bral ako bežnú poruchu v žiarovke či v dodávke elektriny.
nieco na rozveselenie a odreagovanie, nerobte z toho az tak vaznu temu
www.youtube.com
www.youtube.com
+ sestrička z Kramárov, možno ťa len niekto prišiel pozdraviť z oného sveta. Netreba sa na všetko pozerať hneď len negatívne, resp. so strachom.
Ja ťa o ničom presviedčať nemienim a ani nebudem. Ak patrím podľa teba do skupiny ľudí s podpriemernými poznávacími schopnosťami, tak aj to mi môže byť úplne jedno. Každý človek je iný a pozerať sa na všetko len cez výšku IQ je dosť limitované nazeranie na svet.
Stále točíme o tom istom, že jeden jedno a ten druhý opak. Proste nemáme ešte prístroje na to, aby sme to zmerali. Raz mi dáš za pravdu.
Ani hallowen sa blizi tak otvarate temu o duchoch to sa dalo cakat.
A co znamena ak sa mi o pol jednej v noci otvorila skrina z nicoho nic? Robim sestru na oddeleni a mala som nocnu zaspala som v izbe pre sestry a zobudila som sa na otvorenie skrine. Nocnu som mala sama. Nik v izbe nebol. Co vy nato?
Na prítomnosť nadprirodzených bytostí a javov ma v prvých fázach života upozorňovalo mnoho jedincov s podpriemernými kongnitívnymi schopnosťami. Mal som to šťastie, že som si narozdiel od mojích rovesníkov vedel rôzne javy prebiehajúce okolo mňa logicky oddôvodniť.
Na prítomnosť nadprirodzených bytostí a javov ma v prvých fázach života upozorňovalo mnoho jedincov s podpriemernými kongnitívnymi schopnosťami. Mal som to šťastie, že som si narozdiel od mojích rovesníkov vedel rôzne javy prebiehajúce okolo mňa logicky oddôvodniť.