vcera v noci som videla ducha. Ja viem, ze mi vacsina neuvidi, ale aj tak budem rada za kazdy nazor...Bola noc a ja som sa zobudila na to, ze som citila, ako keby mi nieco liezlo na postel. Proste taku vahu na posteli som citila. Otvorila som oci a ostala som v soku. Vedla mna na posteli bol duch. Bol bielej farby, a bolo vidiet obrysy hlavy a trupu. Nizsie som nevidela, takze neviem ake mal nohy a tak. Ani crty tvare nebolo vidno, bolo to velmi biele. A hlavou ten duch sa naklanal nado mna hore a dole, a velmi rychlo bolo to fakt strasne. Tak zo soku som mu povedala, chod prec, vtedy sa prestal hybat. Este raz som mu povedala, chod prec a vtedy zmizol. Za tym som 3 minuty lezala na posteli uplne sokovana, potom som si zapalila svetlo, velmi som sa bala. A moj problem je ten, ze tuto noc som sa tak strasne bala, ze zase mi pride na postel, ze som celu noc spala pri zapalenom svetle, a aj tak som sa triasla. Co mam robit? Ja sa vazne bojim, ze zase bude noc, a pojdem spat a zase ten strach...Tuto noc, mi od strachu skoro slzy isli, a cakala som len na to, kedy uz bude rano :-(
veritu na duchov?
*inko dakujem :) a ty sa nebojis takych veci?? hmmm?
Moznoo s toho vyrastiem raz, ale uz od detstva ma to prenasleduje...
Mamka ma strasila ked som bola mala, ze ked sa budem odkryvat v noci tak mi bosorka odkusne z nohy... Ludia bozi ja mam 23 a furt to mam na mysli ked mi trci noha s postele... :D :D
Strasne to je a tak by som sa toho chcela zbavit...
hm, vidim ze nie som sam kto trpi pranojou, ze ho stale niekto sleduje :D
ja si stale predstavujem ze je tu v izbe aspon 2-3 niekoho, kto je v inej dimenzii (fyzika toto nepopiera) a vidia ma, lenze ja ich nevidim :)
btw.
Zamyslel sa nad tym uz niekto, ze aj burina existuje a zije. No nevidi nas, ze? Ale my predsa len existujeme, ci nie ?
Kto si je tak isty, ze neexistuje "dalsi rozmer" do ktoreho nevidime MY ?
mayusik, ty si aká zlatá:)
BU!
matujka: no ja som pocula vela tych prihod a jedna z nich bola ze jedna znama ked sa v noci prebudila tak jej stal ten duch v izbe... no ja som sa skoro pototo :D :D
a stale v noci ked sa prebudim chcem si byt ista ze v izbe nikto nie je tak tie okale musim nasilu otvarat aj ked ma stipu :D
a strasne dufam ze nikdy nic take neuvidim....
Ja sa zasa bojim hrozne tmy ako nie ked je niekto so mnou ale ked som sama a to mam problem aj taky ze nemozem spat tvarou otocena do priestoru izby inak furt otvara oci a pozeram dookola a ked som chrbtom a nahodou ze zapocujem nejake zvuky co si myslim ze existuju akurat tak v mojej hlave tak ma chyti triaska, potenie a vtedy sa vobec nevyspim ale co sa tyka duchov ja aj verim aj neverim, uverim 100% az ked nejake uvidim na vlastne oci :D
tak si par dni nechaj lampu zasvietenu aj v noci, pomodli sa, pokrop si to tam svatenou vodou, kludne si tam vyves kriziky, ruzence, cesnaky, cokolvek, co ti psychicky pomoze :) a neboj sa, ked si mu povedala aby siel prec, tak uz nepride :)
caute, ja som strasny bojko a vedela som ze tuto temu nemam otvarat :((( sakra :(
nebudem spat aspon za 2dni...
a o co ide tym zlym duchom?
Existuje aj modlidba na odhananie zlych duchov? Su pri mne aj ked sa prezliekam?
zaujímavé informácie môžeš získať z týchto kníh od primára teodora rosinského:
www.gorila.sk
www.gorila.sk
nie všetci duchovia sú neškodní. človek ich vidí vtedy, keď je v stave medzi spánkom a bdením. vtedy sme prístupní kontaktu s inou realitou. primár rosinský odporúča hovoriť s duchom nahlas, pokojne mu povedať, že to nie je dobrý nápad kontaktovať ťa, že sa na neho nehneváš, ale prosíš ho, aby to už nerobil. sviečku môžeš mať zapálenú celú noc a pomodliť sa je tiež dobrý nápad. niektorí "duchovia" mŕtvych ľudí sú tzv. blúdiaci, ktorí boli počas života atesisti, boli presvedčení, že po smrti neexistuje nič, preto keď zomreli a stále existujú, sú z toho zmätení a netušia, že sú vlastne mŕtvi. takým je dobre nahlas a pokojne vysvetliť, že sú po smrti a mali by sa odobrať na iné miesto. ak nevedia kam, nech si pomyslia na svojich mŕtvych známych alebo príbuzných a privolajú ich, tí im prídu na pomoc. duchom treba všetko hovoriť nahlas! izba pre zlým duchom sa vyčistí tak, že sa do každého rohu zapáli sviečka a musí sa nechať vyhorieť bez toho, aby sa zhasla. ak by zhasla sama, znova ju treba zapáliť. všetky štyri sviečky musia kompletne dohorieť. niektorá možno skôr, ale pokým nezhorí aj posledná štvrtá, dovtedy rituál očisty nie je ukončený. pritom treba prosiť v duchu aj nahlas o očistu priestoru.
možno bude dobre spočiatku pár dní na noc zapalovať sviečku. ak sa nebudeš báť, nič sa ti nemôže stať. práve tvoj strach ťa oberá o silu zvládnuť takéto situácie. nemaj strach, astrálne bytosti ti nemôžu ublížiť pokým ich nebudeš provokovať, vysmievať sa im a pod.