Kto cital/videl secret-tajomstvo ??

sweater

mne zase pride dost absurdne sa chodit spovedat fararovi a verit ze ked som to spravil su mi vsetky hriechy odpustene. ale minule mi konecne jeden kamos prezradil v com je princip. vraj na po uspesnom ukonceni teologie dostane kazdi take zariadenie dost podobne mobilu, aby mohol komunikovat priamo s ´najvyssim´ a preto vlastne ludia hovoria z knazom a on to nasledne zatelefonuje nasmu ´panovi´. rovnako si myslim ze knaz je uplne ten najkopentnejsi a najschopnejsi ktori ma ludom radit pri problemoch s rodinou, manzelskych problemoch a vlastne akychkolvek problemoch pretoze to ze on nemoze mat zenu ani deti (legalne), to vobec nevadi, ze on sa v zivote k takymto problemom stavat nemusi, on si zije vo svojom domceku co mu postavil stat z dani a radi ludom ako spravne zit. ono to nieje pravda ako sa hovori ze zivot je najlepsi ucitel ale teologia je najlepsi ucitel, tam ta naucia odpoved absolutne na vsetko, ludia od tial vychadzaju vlastne osvieteny a ako bonus este dostanes aj vysielacku na pokec s bohom, a to este raz nezabudnem spomenut tie domceky co im stavaju za tu podstivu drinu...

sweater

vsak som ti to uz nizsie vysvetlil, ze to nieje o tom ze ti to spadne pred nohy, ale na zaklade podnetu ktory prisiel od teba formou tvojich myslienok dokazes vedome ovladat chod veci. oni v podstate tvrdia ze vsetko vratane nas je nejaka sformovana (my) resp. nespormovana energia ale ze vsetky veci/neveci ( mam namysli svetlo a gravitacnu silu atd.) maju rovnaku podstatu, a to je nejaka energia s ktorej sme aj mi teda :), a preto veci ovladame, ti ktori nekontroluju tok svojich myslienok a pocitov nechcene a ti ktori poznaju toto ´the secret´ umyselne a vo svoj prospech :) asi tak

lillia

sweater, nechap to v zlom, ale na take duchaplne taraniny sa mi niekedy ani nic ine napisat neda... :-)
ale si pisal, ze ja tomu nechapem, tak napis ako tomu chapes ty, hm?

sweater

a mozno aj nechapes... ja netvrdim ze to presne tak funguje, ani ze to vobec funguje, ale najradsej mam ludi co si robia posmesky z veci ktorym nechapu...

lillia

sweater, mozno tomu chapem lepsie ako ty :-)
videla som to uz dost davno, nespominam si presne, ktore veci tam "padali z neba", ale to ze "padali" si pametam. ak sa nemylim, napr. ten bicykel.
ak je nieco absurdne, tak napr. toto: .....´prinutit´ vesmir k tomu aby konal v tvoj prospech..... ten vesmir je jak automat na kolu, ze hodis mincu a mas? to by bol teda zivot keby to takto fungovalo :-)
a co mas na mysli pod tym vesmirom? vraj, nech si kazdy predstavi co chce? tak ja si vyberam ufonov :-D
inak, ja nepopieram nejaku moc myslienok, ale secret - to radsej nie

0vecka

podla mna pozitivne myslenie ma len psychologicky ucinok... nieco ako ked robis nieco co ma zmysel davas do toho viac a xce s ati ako nieco co zmysel nema

sweater

ale nieje to o tom ze ked bol este pred poslednou zakrutou sa tam zjavilo, ono to tam vysvetluju tak, ze sila tvojich myslienok dokaze ´prinutit´ vesmir k tomu aby konal v tvoj prospech, takze ked si myslel nato ze si zelas volne parkovacie miesto, vyssia sila :), nejako zariadila udalosti ze zrovna v tu chvilu bolo volne :). lillia to chape takto co je priam absurdne a potom sa nemoze zamyslat nad pravdivostou ci nepravdivostou moci myslienok :)

0vecka

2 sweater ja si jasne pametam jak ten chlap hovoril ze si predstavi prazdne parkovacie miesto dojde na parkovisko a hned zaparkuje :-D