Dobrý den nevedeli by ste mi poradit. Mam strie na bruchu po porode. Viem ze uplne nezmiznu ale daju sa aspon umiernit.Neviete daky krem alebo nieco na to????
Strie na bruchu po porode
telové mlieko a sérum, kde je použitá technológia s kmeňových buniek (nie enbryonákych) balkovaadriana.jeunesseglobal.com
ziadne kremiky na strie nepomahaju... ani ako prevencia investujte tie peniaze a cas radsej do niecoho co dava zmysel
masírovať treba :)
na strie su rozne kremy uz
ja som si pocas celeho tehotenstva natierala brusko aj stehna mastou proti striam bepanthenom, prijemne vonal a dlho mi vydrzal a striu nemam ziadnu, odporucam..:)
každé krémy pomáhajú aspoň trochu, mne najväčšiu zmenu k lepšiemu urobil elasti-q exclusive, aj olej od elasti-qu som používala ten tiež nebol zlý, na olej sa dosť rýchlo vstrebal a nemastil
treba kremovat
ja som používala bepanthen proti striám. Natierala som sa pravidelne pár mesiacov po pôrode. Strie pekne vybledli. Používam ho aj keď sa mi urobia nové, keď rýchlo priberiem.
Proti striám je výborný Bepanthen proti striám, ideálna je už prevencia, natierať sa pravidelne - denne aspoň 1-2x, aby bola pokožka hydratovaná a vyživovaná, a je výborný a účinný tiež proti starým striám, ktoré sú nenápadnejšie, bledšie