Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mesacne vydavky na stravu kolko € ?

Maoam

ona je inak take Slniecko, ale ked je s nim, tak je vsetko cierne, normalne ju stiahne uplne na dno za dva dni...

dufam, ze to skoncila nadobro, ja kebyze som muz, tak ju poziadam hned o ruku

Maoam

kvetinac, dakujem ti

ta druha vec, ktoru som ti napisala, je na tom najviac psycho, mi vravela, ze zvlast, ked urobi nieco, co od nej ziadal/chcel/navrhol, tak za to ju potom doserie najviac...hoci to bolo perfektne

minule sa mierne nahodila, väcsinou sa nemaluje a namalovala sa trocha (usta) a tak a dostal hystericky zachvat a zacal s nou rozpravat po anglicky (anglicke nadavky), ako v nejakom boot-campe

nato sa odstahovala s kufrom

kvetinac

Pretoze sa pri nej citi hlboko menejcenny a potrebuje ju ponizit, aby mal pocit, ze sa jej aspon scasti vyrovna.

Maoam

pisem to preto, lebo najparadoxnejsie na tom celom je, ze ju najviac zburoval za veci, ktore SAM vyziadal/navrhol a ked ich splnila, uplne ju dal dole, neskutocne, to uz len natocit bolo treba

Maoam

kvetinac, mohla by si mi prosim podat tvoj pohlad na jav, ked muz neustale potrebuje opomenuvat, kritizovat, opravovat, buzerovat velmi mladu, krasnu a atraktivnu zenu, ktora je v podstate skoro dokonala (aj inteligentna, vzdelana, zabezpecena, nezavisla..)

zaslo to u nich do stavu, ze ju agresivne verbalne napadol a bol vulgarny, ona sa teraz odstahovala s kufrom

chcem len vediet tvoj nazor, PRECO to ten debil robi

Maoam

ale keby sa mu chcelo, dala by som mu link na velmi dobru stranku, kde je aj vela receptov a navodov, nielen na pecivo ale aj na rozne natierky, atd. vsetko pre celiatikov a pac. s intoleranciou laktozy a dalsich veci

Maoam

Marcipan-espresso, Marcipan-Delikatess, Marcipan-Pistacia, Marcipan-Nugat, Marcipan-horka cokolada, Marcipanove vajicko (250g), Marcipanove gule a Marcipanove srdiecka