ahoj kolko davate mesacne na stravu ??? cca € ???
Mesacne vydavky na stravu kolko € ?
Rada je jednoducha-uplne prestrihnut kontakt. Nedvihat telefon, nenechat sa zatiahnut do rozhovoru, neodpisovat na smsky a emaily, nic. Dat najavo, ze ju ma kto ochranit (brat, otec, kamarat a pod).
nepriznal, dozvedela sa + si dala dokopy 2 a 2 z info, ktore ma
nie je blba, to moze byt jej zachrana v tomto celom
Inak prekvapuje ma, ze sa jej priznal s tou skusenostou z mladosti.
Ak mu ona povie koniec, moze prehodit na citovovydieracsku strategiu, moze sa pokusat v nej vzbudit pocit viny a lutosti.
inak ona ma dost smolu, nedavno koncila v praci, kvoli mobbingu...
neviem, ako jej pomoct, lebo sa zda, ze mimoriadne pritahuje psychopatov a manipulatorov, mas nejaky tip?
Utekat utekat utekat
nech sa s nim uz nikdy nekontaktuje, bude ju psychicky tyrat ( ak nie viac)
Mimochodom, podla toho, co pises, sa moze pripravit este aj na istu formu stalkingu..
ano, mas pravdu, je to tak, ona mi to vravela, davna skusenost, ked bol este velmi mlady
ja by som sa vobec necudovala, keby sa dozvedela, ze ju aj podvadzal
Maoam, nejaka uzasna zena mu kedysi dala najavo, ze jej nestoji za fajku dymu, tak oplaca. Od takych sa jednoznacne a uplne distancovat!
Kvetinac, ahaaaaaaa.....to je ako s manipulatormi, zvlast s tymi emocnymi, ktori si naschval vyberaju vysokoempatickych ludi, lebo ked udru do tych, ma to mimoriadne silnu rezonanciu a ta destrukcia, ktoru sposobuju, je velmi ocividna a na tej sa ukoja viac, ako keby si za obet vybrali menej citliveho cloveka.
Kks...ale to je chore toto. No musim s nou este raz hodit rec.