Mesacne vydavky na stravu kolko € ?

Maoam

neskutocne....ale znie to logicky, co pises

inak sa jej ospravedlnil iba raz v zivote a aj to tak, ze jednym dychom dodal, ze ale to ONA sposobila, ze to ONA ho vyprovokovala k reakcii apod....

co z takeho ospravedlnenia, ked jej jednym dychom povie, ze je aj tak ona na vine???

cisty psychopat a despota

kvetinac

Maoam, praveze zdeptat a zhovadit uzasnu zenu posobi na nulove sebavedomie ovela blahodarnejsie ako zdeptat a zhovadit nejaku chuderu..vzdy pojde po uzasnych zenach.

kvetinac

Podla mna to je cesta, ako ju co najrychlejsie zneistit-nieco ako "a naozaj mi povedal, ze chce ruzovu spalnu? Nedomyslela som si to nespravne? Nepochopila som ho nespravne? Povedal to vobec? Boze, ja som taka neschopna, ze ani vlastnemu frajerovi nerozumiem..."

Maoam

ha, ze smrtelne ucinna kombinacia :DDD

Kvetinac, ale preco si taky despota a psychopat hlada tak krasnu inteligentnu zenu, ked s nou ma taky megaproblem?

Maoam

Kvetinac, no s tymi perami bol tiez JEHO napad vraj a ked to urobila, tak dostal zachvat. Inak vyzera s tym bombasticky, ked sa namaluje. Proste uplne ina zena a je este ovela atraktivnejsia tak..asi preto to nezvladol.

Maoam

ano, inak medzi nimi je 20 rocny vekovy rozdiel...

suhlasim s tym, co si napisala, ja jej hudiem, nech sa ani len neodvazi o sebe zacat pochybovat..

je to kus sebavedomej, krasnej zeny, ma daco v hlave, kks...a taka uzasna zena narazi na takeho kretena, ona je velmi slusna a uctiva, taky mäkksi typ cloveka, asi preto si to na nu dovolil

dnes som s nou bola na kave v meste, nechcem aby sedela na riti sama niekde

ta ked sa prejde po ulici, tak moze mat kazdeho druheho, apelujem na jej IQ, ale myslim, ze je dost rozumna

len ta vec s tym, ze zvlast veci, ktore sam navrhol, ze ked ich urobila, tak za tie ju zdrbal jak v USA v bootcampe, to je psycho nie???

to je ako ked ti poviem, kvetinac, vymaluj spalnu na ruzovo, ty to urobis a tesis sa, ako mi urobis radost a ja pridem domov a nahviakam na teba, pritom vyzeram ako nejaky nacista, ze co si to urobila??? steny na ruzovo?????? co si si to dovolila??? fuck you!

no tak nejak toto sa jej takto stalo....a s viacerymi vecami

teraz byva na hoteli a hlada si podnajom

kvetinac

Maoam, on chce dosiahnut, aby si ONA SAMA o sebe myslela, ze za nic nestoji. Snazi sa, aby zacala o sebe pochybovat. Je to zakomplexovany kreten, dobre spravila, ze odisla aj s kufrom.