ahojte,
mam taky problem. S mojim priatelom sme spolu 3 mesiace ( pozname sa 2 roky vedeli sme o sebe ale nic viac ). On ma 30 rokov ja mam troska menej, a coraz castejsie hovori o babatku. Dokonca sa mi tak zda ze uz po dvoch tyzdnoch co sme boli spolu sa ma pytal ci si spravime babatko, hovoril mi ze ma navzdy bude milovat aj keby sa neviem co stalo a ze si ma chce zobrat za manzelku..Je strasne zamilovany, vraj toto este k nikomu necitil. Ja to babatko chcem, ibaze sa bojim toho ze co ked sa nahodou za 2 roky rozvedieme co ked sa zmeni a nebude dobry otec ani manzel co ked... Pred tym som mala 2 rocny vztah a tiez chcel partner so mnou babo a zasa ma trapili tie iste otazky ze co ked sa stane hento a tamto. Moji rodicia su rozvedeny a nikdy by som nechcela aby aj moje dieta bolo z rozvedenej rodiny. Uz par krat to dal aj "do mna" ale nakoniec som tehotna nebola. Co najviac nechapem ze on to berie uplne prirodzene stale mi hovori ze dom ma zabezpeceny je a inde problem nevidi. Ja stale nad tym premyslam lebo viem ze to dieta chcem ale moj syndrom " co by bolo keby" ma bude trapit asi vecne. Este sa chcem spytat ze po akej dobe ste mali s priatelom/ manzelom babatko?