3 mesiace noveho partnera a babatko?

Príspevok v téme: 3 mesiace noveho partnera a babatko?
kika25

ahojte,

mam taky problem. S mojim priatelom sme spolu 3 mesiace ( pozname sa 2 roky vedeli sme o sebe ale nic viac ). On ma 30 rokov ja mam troska menej, a coraz castejsie hovori o babatku. Dokonca sa mi tak zda ze uz po dvoch tyzdnoch co sme boli spolu sa ma pytal ci si spravime babatko, hovoril mi ze ma navzdy bude milovat aj keby sa neviem co stalo a ze si ma chce zobrat za manzelku..Je strasne zamilovany, vraj toto este k nikomu necitil. Ja to babatko chcem, ibaze sa bojim toho ze co ked sa nahodou za 2 roky rozvedieme co ked sa zmeni a nebude dobry otec ani manzel co ked... Pred tym som mala 2 rocny vztah a tiez chcel partner so mnou babo a zasa ma trapili tie iste otazky ze co ked sa stane hento a tamto. Moji rodicia su rozvedeny a nikdy by som nechcela aby aj moje dieta bolo z rozvedenej rodiny. Uz par krat to dal aj "do mna" ale nakoniec som tehotna nebola. Co najviac nechapem ze on to berie uplne prirodzene stale mi hovori ze dom ma zabezpeceny je a inde problem nevidi. Ja stale nad tym premyslam lebo viem ze to dieta chcem ale moj syndrom " co by bolo keby" ma bude trapit asi vecne. Este sa chcem spytat ze po akej dobe ste mali s priatelom/ manzelom babatko?

tpch

Nedaj sa do toho dotlacit nasilu. Ja som kedysi mala takeho isteho, len by chcel, aby sme hned spolu zili a naliehal..a ked sa vyskytol prvy mensi problem, tak zdupkal.

[zruseny17]

kika-samozrejme,je to tvoj zivot,je len na tebe ako si ho zariadis:)ja som len prispela svojim zivotnym pribehom-chcela som ti dodat odvahu ze este aj v dnesnej dobe sa stavaju zazraky:)
no nech uz sa rozhodnes akokolvek,hlavne nech to dopadne pre teba co najlepsie!:)

kika25

nika tak mas potom stastie, gratulujem, ale nechcem sa spoliehat len na toto. Ludia maju rozdielne povahy niekto to riziko podstupi a niekto nie. Ja som skor clovvek ktory vela nad vsetkym uvazuje, zvazuje obe strany a nakoniec sa rozhodne... A urcite si mala aj velke stastie lebo ja poznam ludi ktori sa daju spoznat az po dlhsej dobe a to myslim aj 3 roky ci uz baby alebo chalani. Ale v jednom mas fat pravdu aj po 10 rokoch chodenia a byvania ti nikto nezaruci ze sa po svadbe o dva roky nerozvediete v tom mas pravdu. A zase som pocula aj taku vec ze ak sa prepasie urcity cas na deti a na manzelstvo ide to uz dolu vodou. Ale vsetko je individualne

Barborka27

nikushka, aj to sa stava, ale ja mam zas kamosku ktora otehotnela po 5 mesiacoch chodenia, vzali sa a po dvoch rokoch sa rozviedli. Kika este tehotna nie je, takze este ma cas si to premysliet a podla mna uvazuje spravne.

Barborka27

kika presne tak, rob presne tak, ako to citis, nenechaj sa do toho dotlacit, dieta je velka zodpovednost a na to treba dvoch zodpovenych ludi. A ten vietor moze naozaj fukat od jeho mamy, mamy a ich synovia to je ale na dalsiu temu.. Nevies ani, aky by bol manzel, aky otec, nemala si este cas ho spoznat, a aby si neskoncila nestastna, oklamana, sama alebo v horsom pripade, aby si este nebojovala o svoje dietatko, keby si sa s nim potom chcela rozist..ale takto daleko nerozmyslaj. Ak si neda povedat a bude na teba stale tlacit, nie je to zodpovedny typ cloveka a urcite by som dala od neho ruky prec.

[zruseny17]

kika,mozno neuveris,ale my sme sa spoznali na konci januara a otehotnela som na konci marca...v juni sme sa brali,mala som 22...teraz mam 28, s manzelom sme stale spolu,mame uzasneho syna aj manzelstvo:)
otazky-"co ak" som riesila aj ja,ale moja maminka mi pred svadbou hovorila ze zaruku mi neda na manzelstvo nikto,ci sa pozname mesiac alebo desat rokov...manzel k nam za slobodna chodil,rodicom sa pozdaval,aj mne,tak som do toho rizika isla:)aj za dva mesiace sa clovek da spoznat,ak sa nepozeras len cez ruzove okuliare...alebo som mala proste len stastie...aj ked skor,vedela som co chcem a takeho partnera som aj hladala-kopiu mojho uzasneho tatina:))))
drzim palce,vela stastia!

kika25

baby dakujem, kludne by som mu dala aj toto precitat lebo on si mysli ze je to normalne. Nikdy nevies co sa moze stat, fakt hocico ja sa mu to snazim nejako rozumne vysvetlit ze nic mu neutecie... Chce to tu postupnost a ako som hovorila hlavne byvat spolu. A vraj aj jeho mama mu stale rozprava ze by sa rada dozila aj jeho babatka... Takze podla mna aj odtial vietor fuka. A aj to ze stale sa pohybuje medzi ludmi co maju deti takze preto aj on chce...