3 mesiace noveho partnera a babatko?

Príspevok v téme: 3 mesiace noveho partnera a babatko?
kika25

ahojte,

mam taky problem. S mojim priatelom sme spolu 3 mesiace ( pozname sa 2 roky vedeli sme o sebe ale nic viac ). On ma 30 rokov ja mam troska menej, a coraz castejsie hovori o babatku. Dokonca sa mi tak zda ze uz po dvoch tyzdnoch co sme boli spolu sa ma pytal ci si spravime babatko, hovoril mi ze ma navzdy bude milovat aj keby sa neviem co stalo a ze si ma chce zobrat za manzelku..Je strasne zamilovany, vraj toto este k nikomu necitil. Ja to babatko chcem, ibaze sa bojim toho ze co ked sa nahodou za 2 roky rozvedieme co ked sa zmeni a nebude dobry otec ani manzel co ked... Pred tym som mala 2 rocny vztah a tiez chcel partner so mnou babo a zasa ma trapili tie iste otazky ze co ked sa stane hento a tamto. Moji rodicia su rozvedeny a nikdy by som nechcela aby aj moje dieta bolo z rozvedenej rodiny. Uz par krat to dal aj "do mna" ale nakoniec som tehotna nebola. Co najviac nechapem ze on to berie uplne prirodzene stale mi hovori ze dom ma zabezpeceny je a inde problem nevidi. Ja stale nad tym premyslam lebo viem ze to dieta chcem ale moj syndrom " co by bolo keby" ma bude trapit asi vecne. Este sa chcem spytat ze po akej dobe ste mali s priatelom/ manzelom babatko?

Weva

Je skvele, ze Tvoj priatel si praje babatko, ALE - musite sa na to citit obaja a musi to byt o vas dvoch. Niekedy mam z Tvojho pisania totiz pocit, ze sa tesi na to babatko tak nezavisle od vas - ze proste chce dieta, ale neberie ohlad na vas ako partnerov.

Urcite sa nenechaj do nicoho tlacit, minimalne ako tu ostatni pisali by som skusila zit spolu v jednej domacnosti a spoznavat sa a i uzit si cas spolu - ved ked bude babatko budete mat povinnosti vyse hlavy. Sice krasne povinnosti ale nebude kam ujst.

slnečnicaa

Aj ten môj by chcel hned bábo, ale jasne som mu vysvetlila,že je ešte čas, treba sa spoznávať, užívať si jeden druhého pretože dieťa je síce radosť,ale aj veľká zodpovednosť,ktorá max ovplyvni vaše životy. A to že ma jeho sestra? Že ho občas popestuje? Nech si majú zoberie na celý deň, aj noc-možno ho to prejde:-)

kika25

nic ine nemozem povedat len ze mas pravdu ja mu to stale hovorim ale iba tak jemne skusim raznejsie a uvidim co on na to. a to spolocne byvanie je asi najzakladnejsi faktor pred splodenim babatka. Spoznas vsetky "muchy" a hlavne take veci ze ako sa zachova v krizovej situacii su tiez dolezite. uz ho mam sice dost odpozorovaneho a prekuknuteho ale aj tak to neni dost na to aby som urobila take rozhodnutie

Clovek je tvor nevyspytatelny :-))))

Barborka27

kika neviem, je to tazke takto radit, na jednej strane ho mas rada, je mily a tak..ale toto naozaj nie je normalny pristup muza k zene, myslim ze aj sama to vies, nechces ho zranit ale na druhej strane rozmyslas racionalne a logicky, jednoducho mu to povedz narovinu ze na dieta mate este cas, musite sa viac spoznat, nechapes preco sa tak zenie do babatka, ved si najprv uzite jeden druheho..s tym ze sa o tom uz viac nemienis bavit. A uvidis ci ti na to povie, ak bude furt naliehat, citovo ta vydierat a pod.. nema to vyznam a nieco na tom smrdi. Nepokaz si zivot

kika25

neni zly, len si mysli ze on to zvladne a ze je ten spravny cas. Je ako zena ktorej tikaju biologicke hodiny proste on vidi len to babo.

Barborka27

kika, len ti hra na city, ved kazdy normalne zodpovedne rozmyslajuci clovek ci uz chlap ci zena, nechce a netlaci na partnera s dietatom.. za tym bude nieco viac

kika25

uvidime, necham to na cas a na svoj pocit, tlacit sa nenecham len mi je obcas luto ked ho odmietam tvari sa jakeby som mu ublizovala