Dorý podvečer, chcela by som sa opýtať na rady/recenzie na jogu. Nie som obézna, mám normaálnu postavu a chcem si svaly len spevnit a trochu zlepsit sustredenie...Chodím jeden krat do tyzdna na hodinovu zumbu, a este obcas si zabehnem 3-4 km...Stoji vela vybavenie na jogu? Dakujem
Skusenosti s jogou...
áno, tá je taká rýchla, ale ja napríklad mám rada aj takú tú, kde je teplo, tá hot joga, či ako sa to nazýva.
mne sa osvedcila power joga, ta ma podla mna najvacsie grady:)
aky typ jogy je podla vas najlepsi? co najviac preferujete??
ja osobne som jogu cvicila a vydrzalo mi to asi mesiac :D neviem, nebavilo ma to az tak, potrebujem zrejme nieco energickejsie, nudila som sa pri tom. navyse som ani nemala pocit, ze by som si nejak extra pri tom davala do tela, to skor ten Pilates.
ked niektori ludia povedia, ze lepsie cvicit zle ako vobec, ale myslim si, ze pri joge veru je zaklad to, aby tie cviky boli spravne prevedene :)
cez internet to nie je bohviečo...je lepšie keď ťa niekto skontroluje ako cvičíš tie asány...
chodite niekam na hodiny alebo aj cez internet ste ju uz cvicili?
I never thought I would say this, but yoga has changed my life. When I first started doing yoga, I was just looking for a way to relax and de-stress. I had no idea that it would have such a profound impact on my mental and physical health.
Now, after years of practice, I can say with confidence that yoga is one of the best things I've ever done for myself. It's helped me to become more flexible and strong, both physically and mentally. I'm more aware of my body and my breath, and I feel more connected to myself and the world around me.
RADINUS022
Keď je podložka origo na jogu, tak je nešmykľavá a nie je potrebné dávať niečo navrch.
Aj si na ňu ešte dávaš špeciálny uterák alebo niečo také?