čo robiť ak ma bolí hlava tak ze nemozem normalne fungovat a doma by som to chcel vyriesiť normalne viem ze levandula a mäta
bolesť hlavy
Alebo sa poradiť s tými doktormi alebo lekárnikmi :-D
Gretche to je síce pravda, ale preto sa treba informovať alebo čítať. Alebo keď tak nedávať si liek na lačno, poprípade ho nejako užiť pomedzi jedlo alebo zapiť minerálkou či čajom. Možností je veľa :)
No levanduľa ťa tak akorát uspí :D Akože tieto bylinkové formy liečenia moc pre mňa nie sú. Ja nehovorím, že nepomáhajú, ale keď potrebuje človek fungovať okamžite a hneď tak bylinkami to nedosiahne.
No a od toho sú presne ľudia ako doktori alebo lekárnici v lekárni :-) :-) :-) Keď za nimi prídeš a povieš im čo ťa bolí, čo ťa trápi a čo ti spôsobuje problémy tak ti budú vedieť poradiť ;-)
Len nie kazdemu tie lieky a tabletky robia dobre, sto ludi sto chuti. Kazdy ma aj inak citlivy zaludok, takze je to niekedy tazsie pri tom vybere a rozhodovani sa.
tak ja iné východisko ako dať si tabletku od bolesti asi ani nevidím :-D neviem akože čo tu autor očakáva aké odpovede, ale toto je najlepšia najúčinnejšia a najrýchlejšia cesta.
/marinina/ mne ine ako tabletka od bolesti nepomoze. zase ine, ked je to bolest hlavy z migreny, tam sa niekedy ani tabletka nechyta a chce to len spanok a tmu a ticho.
frajerrodicia - Čo tak si dať nejakú pirulu od bolesti??