Mám taký trápny problém. Moje malé pysky sú dosť veľké. Strašne sa za to hambím a chcela by som si ich dať chirurgicky zmenšiť. Môže mi niekto poradiť, aký doktor takýto zákrok vykonáva? Gynokológ, alebo sexuológ, alebo kto? Ďakujem za odpoveď
Veľké pysky
no dobre ale ja tu teraz ani tak neriešim veľkosť ale nesúmernosť jeden malý druhý veľky, to už chlapom môže prekážať nie?
Ahojte baby, aj ja mam ten problem s pyskami.tiez mi tak vycnievaju nejakych tych 2,5 cm hanbim sa aj do gynekologa ist ale teraz mi je lepsie ked viem, ze nie som sama. myslela som ze to len ja som taka. inac moj manzel mi hovori, ze chlapov to viac vzrusuje, ze maju co pocumlat....tak neviem, tiez by som isla na tu korekciu
Neviem čo riešite? Pokial vam nešuchaju o kolena je to v pohode. Aspon si mi muži pri oralnom sexe mame kde schovat nos.Juhoafrickych krajinach je ešte stale zauživana obriezka vonkajšich pyskov.Samozrejme sa vykonava bez anestezi.A žiletka ktora služi na ukon zakroku velmi dezinfekciu nepozna.
no a ja mam veeeelke velke pysky. co na to chlapy? aj baby mozu samozrejme odpovedat:-)
alishia aj ja mám ten istý problém jeden normálny malý a jeden o dosť väčší niekedy ked mi to tam tak trčí je mi to aj samej smiešne vyzera to ako nejaký vyplazený jazýček. No ja som mala priateľa on bol môj prvý aj ja pre neho takže si to nemal možnosť porovnať a ani sme sa o tom nikdy nebavili a asi mu to ani nevadilo. No teraz ked si nájdem nového chalana tiež sa obávam reakcie. Ale neviem či by som si to dala operovať nemám na to odvahu. Už som si na to zvykla.
Ahojte:))no troska sa mi ulawilo,ze nie som sama co ma s tymto problem.. je to strasnee ked sa na seba pozriem do zrkadla..jeden pysk je 2,5cm a ten druhy len 1cm!!!to je strasneee..!!! nepowiem keby su rownakej dlzky ale jeden taky a druhy tiez inych rozmerow...:(((baby ja koli tomu sa bojim spat s nejakym chalanom..ze sa mi wysmeje koli tomu ze mam ten pysk taky dlhy..sak to wyzera hrozne:(( a aj pri chode sa mi to strasne sucha a wadi mi to...a to ani nehoworim o inch weciach..cipkowane pradlo to len zhorsuje ked sa to sucha..to radsej ani nenosim..ale niekedy ked som na kupalisku,sa hanbim ze je to aj widiet..len tak sa pozrem a je tam niaka guča..:((
Cavte. Ja by som si nikdy nedala sovju krasu odobrat. Mam ich vyse 3 cm von, cez tie velke a vsetkym sa to len paci, ta co. Paci sa vsetkym ji mne ake su velke a krasne hnede a ako sa krasne zetsuju kym som vzrusena - proste nedam ich v zivote. Naopak, som rada ze ich mam a som na nich pysna.
Cavte.chcela by som si dat zmensit male pyski aj mi to velmi vadi a sposobuje mi to problemi musim vzdy dbat na to ake nohavicky si obleciem a cipkovane vobec nepripadaju do uvahi a nosim len klasicke nohavicky.chcela by som sa spitat kolko taky zakrok asi stoji a ci hradi nieco aj poistovna. budem rada ak mi niekto odpise skor na mail dakujem. VladaZien000@azet.sk
A neni to vytahaná kunda? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))
dgsseg