Mám taký trápny problém. Moje malé pysky sú dosť veľké. Strašne sa za to hambím a chcela by som si ich dať chirurgicky zmenšiť. Môže mi niekto poradiť, aký doktor takýto zákrok vykonáva? Gynokológ, alebo sexuológ, alebo kto? Ďakujem za odpoveď
Veľké pysky
cawte vsetci..ja mam presne tento problem..a mam aj priatela,este sme spolu nemali sex..no schyluje sa k tomu..neviem co mam robit.som este panna..a hanbim sa nenormalne...
Ahojte.Ako si tak citam vase prispevky musim povedat,ze som celkom rada,ze nie som sama.Mam ten isty problem a spociatku som sa velmi hanbila. Pre tych,co to nemaju znie operacia naozaj banalne,no my vieme o com hovorime.Raz mi tak prebehlo hlavou,ze by som isla na operaciu,ale potom mi to prislo ako nezmysel.Ked som sa stazovala priatelovi,povedal mi,ze jemu sa to naozaj paci.Dievcata,viem ako sa citite,mame podobne problemy,ale trosku uvazujte.Ste zdrave,mlade,mate kde byvat,netrpite hladom.Nezdaju sa vam tieto problemy trochu precenovane?Naozaj viem ako sa citite,ale mozno by ste to naozaj mali prehodnotit.Nie je to jazva cez celu tvar....Kazda operacia nesie iste rizika,nechodte pod noz ak to nie je naozaj nevyhnutne...
Uff, clovek sa na takychto strankach strasne pobavi... Hlavne ten prispevok od "frko" ma brutalne pobavil. Oralny sex? :D asi nevie, kde ma pysky o ktorych je rec hladat...
Inak by sa dalo povedat ze suhlasim s "nikolettka" i ked neznasam zeny, ktore pre chlapov nechcu spravit NIC.
Zmensovanie pyskov podla mna nieje najlepsi napad! Pokial to nieje neaky extrem, tak to urcite nerob. fotku nemas? :) Mne osobne (Chlapovi, ktory ma rozum. Nie teenager) sa vecsie pysky velmi pacia, urcite viacej ako male, alebo ziadne. V urcitych medziach sa da povedat, ze cim vecsie su, tym ma to viac vzrusuje. Moja sucasna holka ich ma naozaj urastene, a mne sa to velmi paci.
Operaciu nedoporucujem, ak to nesposobuje ine problemy. Asi ti skor chyba kamaradka ktora by ti vysvetlila, ze je to NORMALNE.
Mne zase priatel povedal, ze ich mam male, ze take este nevidel...a vobec s tym nemam problem, povedala som mu s usmevom, ze ked sa mu nepaci, nech necha tak....a vsetko je v pohode...neviem preco, ale mam pocit, ze si si tie problemy vymyslela, aby si mala dovod na to , aby ti to hradila poistovna. Podla mna by si sa na to mala vykaslat a neriesit to. Ist pod noz pre nejaku hlupu poznamku chlapa...mozno vo vasom vztahu bol iny problem a on toto nasiel ako vyhovorku...a ty mas teraz problem...
zamysli sa, ci to skutocne chces ty alebo je to len aby si vyhovela vkusu niekoho, kto uz zajtra nemusi o teba stat z ineho dovodu...
No ako widím, tak tento problém nemám len ja:P ale akože čo ja wjem,,zatial to neberiem jak problém, kedže som ani sexík nemala....ale kzo wje, jakee to bude, ked k tomu dôjde...Mne to neprekaza absolutne pri nicom,,wed je to len o dajaky centy 2wacsie,,,ale zase-kwôli tomuto nechcem ist s nejakym panicom, lebo urcite by mu to prislo blbje:D
Natalka, v relacii Crepiny s hviezdickou bola o takomto "probleme" urobena dokrutka. Skoc na archiv TV Markiza a mrkni si tam tu reportaz. Bola tam celkovo vysvetlena takato operacia. Myslim, ze to bolo v BA. Operovala to zenska plasticka chirurgicka. Mrkni si to, povie Ti to viac, ako moje opisy. vela stastia.
Ahojte. Tiez som tu uz tento problem riesila. Vela ludi ma odhovaralo, ale ak to nemaju, nevedia to pochopit. Vyzliet sa v saune, pred inymi ludmi, pred chlapom, bicyklovat s tym, atd.
Prave sa rozhodujem, ci ist na operaciu. Ak mozem poradit: www.chirmed.sk, alebo jurasek@dodo.sk - to je priamo lekar, ktory pracuje v Kosiciach na plastickej chirurgii, staci mu napisat mail a popytat sa. a bezne taketo operacie robi, stoji to 15000,-Sk.