Veľké pysky

delphia

uprava malych pyskov ohambia- labioplastika je bezne vykonavanym estetickym plastickym vykonom v zariadeniach plastickej chirurgie

cicamicaparadnica

pozeram, ze nas nie je malo :)

ja som dokonca dlho ani nevedela, ze mam inu ako ostatne. moje male pysky su asi 3cm - cize velke, poriadne vycnievaju.
ale podla mna sa nemame/nemate za co hanbit, su krasne pokrcene ako kvietok, muzi sa do nich radi hrabu, hraju sa s nimi, zuzlu, no proste iba pozitivne reakcie. hlavne sa nehanbite, to ich odradi viac ako sebavedoma ;ina; zena :)))
a okrem toho, prekrvene ponukaju urcite vaecsiu stycnu plochu pri milovani a tym padom aj viac slasti - pre obe strany.
dufam, ze som zopar hanblivych mladych kociek dokazala odradit od operacie! pokial vas vyslovene nebolia alebo nevadia, nerobte si komplexy, chlapom sa pacia.
tmava farba je ok, ved aj muzske organy su tmavsie ako okolita pokozka.

pyskata

tak toto je jedina vec ktoru na sebe nenavidim.. pysky..jeden ma 2 a druhy 1 cm a hnusia sa mi.. koli nim aj moja cela suska vyzera spicata ako keby visela:-( prosim vas je tu niekto co si to uz dal robit? ak ano kde a kolko to stoji? ja som uz rozhodnuta dat to prec! poradte please!!

Plysiak

ano ano, pokial su velke tak to je inak dobry sex :) pokial tie pysky nie su ako dobre velke vyklepane rezne, tak to je ok.. ale take som este nevidel :D:D:D ale cim vacsie podla mna tym lepsi sex, a vobec to neni trapne, je to uplne normalne sa o tom rozpravat.. len pre niektorych to je TABU a su trosku zakomplexovany.. takze nemusis mat strach, mozes sa aj chlapca bez obav spytat ci sa mu to paci a... nemusis sa voooobec hambit :) vazne :) prajem vela stastia :)

maco111

mal som priatelku s velkymi pyskami a lepsie milovanie som este nezazil!hladam nieco podobne,tak ak si sama ozvi sa,nieco spolu vymyslime :-)...info@parfumy.eu

maco111

ahojte dievcata...nemusite sa vobec hanbit ani trpiet,velke pysky su sexi chutne a mne sa to nesmierne paci!zboznujem ich.ozvite sa mi a ja vas vyvediem z omylu :-)mnam,mnam!

kamoska

baby neblbnite, je to uplne normalne, podla mna je horsi problem, ked ma baba rozdielnu velkost prsníkov (mám takú kolegyňu). Všetky ste asi zblbnuté z módnych časopisov, všetky chcete byť rovnaké...ale ved prave tým, že je človek iný, tým je zaujímavejší...mala som partnera ktorý ma vždy vytáčal tým, keď vravel :keď ju miluješ, nie je čo riešiť....ale mal pravdu a tým sa riaďte...proste máte to väčšie alebo asymetrické, ale je také proste ste, veď ani chlapi ho nemajú podľa jednej šablóny

nini1

možno trochu od veci, chcem sa okrem veľkosti spýtať na farbu, je tmavá farba, do fialova vporiadku, nie je to prejav nejakého problému