tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.
Toci sa mi hlava
jasom bol ulekara coje pre nasu dedinu ajsom dal krv a moc aon povedal zeje setko vporjadku. len on jeuz stari a strasne pije a nestara sa onikoho. setcisu nahnevani na neho ale druhi sem nekchce ist robit nevjem preco. nemocnicu tu nemame zjadnu striko hovoril zemam ist do bratislavi len nevjem jako ketze nemozem teras soferovat ketsami toci hlava a bolima chrbat ket sedim vaute.
jeeeeej som uz ako ten ferdo... ked po sebe citam :))))
pardon !
....jaj mravec ,namiesto pisania Xtem si si mohol co to najst na internete ,ale ok
,takze skus papat articoky - su zdrojom kyseliny folovej ,draslika mozno ti pomozu na tvoj problem (na nohy)
tusom teraz ujedneho kamarada coje na konci dedini toje daleko odnasho domu atusim bude prsat tak mozno aj zmoknem veru. bolo teplo a uzje zima. tpch aj uvas je zima tam gdeti bivas?
preco nejdes ku normalnemu lekarovi do nemocnice????
tpch takto veru nevjem co znamena to cosi napisala skoda.
No vidis, ferdo, asi v tom bude pes zakopany.
nevjem preco stale pisete ogramatike jasom chodil doskoli asom sa dobre ucil. nikdi som nemal zle znamki najhorsie som mal cislo 3 nikdi som nemal cislo 5 coje najhorsja znamka jaksi pametam. asom celu ucnovku skoncil normalne asom dobri murar lebo robim presne a cesne nicsi nenecham jako njektori zoberu cement a tehli aj selico ine a povedja ze dali alebo minuli nadom. jadam setko co treba a sebe nic neveznem lebosom cesni. kazdito omne vje ama maju preto seci radi to vjem dobre lebo kazdi vola abisom mu prisjel robit lebo robim dobre.
Z nervov mozu boliet aj "ruki a nohi".
nebolima psichika ale nohi ruki chrbat a njekedi aj hlava a ketsa najem mi je njekedi zle ale nje vzdi napriklat dnesom jedol obed a nebolomi zle lensom bol potom unaveni. ranosom stal asom sa okupal ale kedje horko musimsa okupat vjackrat lebo mije horko ketsa neokupem.