tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.
Toci sa mi hlava
no len kedbi sa mito aj podarilo tak sa bojim abisa ten moj doktor neurazil zesom sa naneho stazoval to bisom nekchcel.
normalne, ferdo, zo zakona mas moznost vybrat si lekara akeho chces. proste pojdes do mesta a opytas sa toho lekara tam, ci ta vezme. a ked ta vezme, tak si on si vypyta sam papiere od tvojho sucasneho lekara. staci ked sa ho opytas, ci ta vezme. ze mas problemy a tvoj lekar ti nechce pomoct.
noznoze vmeste sa da vibrat doktor ale tuje prenas tento mi knemu patrime cela dedina druheho nemame tak nevjem jak bisom to urobil.
mozno mas nieco so zaludkom , s travenim
pocuj ked mate takeho ozrana doktora, urcite chod ku inemu a nech ta riadne vysetri
jakavu nepijem mito nechuti rano sidam citronovu vodu tomi brat kazal apotom sanajem a skoro zdi mije zle ketsa najem.
kavu rano pijes?
toci sami rano ket stanem aeste aj potom jamoc pijem vodu lebo vjem ze jeto treba mame dobru vodu takto neni stoho ze nepijem. ale pretim cosom sa zoznamil stou marikou mi nebolo nic bol som zdravi asom odrana dovecera makal nastavbe amato bavilo.
hlava sa ti toci cely den?
jasom si dal preto psedonim ze ferdomravec lebomi setci odmalicka hovorja ferdo aj mama a tatko mitak hovoril aj setci vdedine apritom sa volam martin ale takmi nigdo nehovori. moznoze ani nevedja zemam preukaze martin.
veru, maloktory pravnik vie postavit dom:)