Toci sa mi hlava

Príspevok v téme: Toci sa mi hlava
ferdomravec

tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.

ferdomravec

nije, jasom taki akurat neni som ani chudi ani tlsti amam setki zubi nemam ani opravene setki su dobre tosa ma doktor pital cima bolja zubi a kedvidel zemam setki zdrave povedal ze aj jasom zdravi a bolo vibavene. aj vlasov mam moc noale to nestaci ajtak som chori. kazdi hovori zejak dobre vizeram aneverja ze ma setko boli.

User_37597

keby to je v mojej moci a by som zorganizovala stretavku s tohto fora,ferdo pre teba by som osobne prisla aby si dosiel na nu :D

uhlie

Ferdo,

pravnici a lekari nevedia nic. A to ze nic nevedia kompenzuju tym, ze sa tvaria chytro. Ked zajdes k piatim lekarom, kazdy ti povie nieco ine. Pravnici takisto. Ti ludia nikdy nic poriadne nerobili. Su to blby. Teda vacsina.
Murar sa bez pravnika zaobide, ale pravnik bez murara nie.

ferdomrave

no visoki som presne 176 centimetrov tosi pamatam a vazim samizda ze 78 ale tosi presne nepamatam ketma doktor vazil tak povedal tusim ze dve kila do 80. ale jasom sa nevazil len ftedi udoktora ja nemam taku vahu. a precosa nato pitas?

ferdomravec

jamam len mamu moj tatko zomrel pred tromi rokmi a este brat je starsi aleten biva uz 8 rokov vzahranici atam ma aj rodinu a domov chodi malo.
ale onama neokradla tosom jej ja dal sam lebosi mislim ze jeto pekne ket muz kupi svojej zene to cosa jej paci. janic nepotrebujem asom dobre zarobil taksom odlozil do banki ved naco sumi penjaze avto mam ale jeuz starsje a dom som postavil mame novi velki anic ine nepotrebujem. aona potrebovala taksom jej dal.

ferdomravec

jasom sa znou zoznamil raz sami velmi pacila ftedi som este nevedel zeje pravnicka ale jasom jej hned povedal zesom murar ona povedala ze jeto dobre ze jej aspon postavim dom aj bisom veru postavil a som dufal zeaj postavim. potom si kchcela kupit avto taksom jej pozical penjaze lebo jasom nepotreboval. to zme boli vziline kupit to avto spolu lebo onasa bala nanom soferovat lebo este nebola zviknuta. potom zme boli este vbratislave tamsi kupila sati a topanki a vselico aj vpolsku zme boli este pretim a kchcela ist este do vjedne alesom uz nemal penjaze tak isla sama a jasom ostal doma. a potom ketsom jej volal na mobil takuz som sa nikdi nedovolal a uzsom ju nikdi vjac nevidel comi bolo strasne luto lebo som mislel zeto bude moja zena aj mama sito mislela. tosom uz ftedi vedel zeje pravnicka ale mito nevadilo aj ona vedela zesom murar ajejto nevadilo. potom mi striko povedal zesom jej nemal dat penjaze zeto bola zlatokopka aze pravnicka si murara nikdi nevezme zamuza. tak mozno jeto pravda lenuz teras sa neda nic robit lebo ajtak nevjem kde ona je. ale uz nato nemislim jeto jej vec zesatak roshodla jasom bol cesni taksa nemusim hanbit nicsom zle neurobil.

Najčítanejšie články