tusom sa premjesnil natuto temu lebo tu cosom mal tammi malo ludi prislo pomoct takvas prosim opomoc zmojimi problemami covam tu napisem skratke
toci sami hlava ked rano stanem asa toci aj potom
bolja ma nohi a ruki tjez a chrbat
velmi som unaveni celi den a nevlazem
ketsa najem tak mi je zle njekedi ale skoro vzdi
necitim nohu dole jakokebi som ju nemal ale ketsi tam pichnem tak to citim to pichnutje ale nohu necitim
asisom aj volaco zabudol ketsi spomenjem napisem. co mislite comito moze bit doktor sa namna vikaslal dakujem vam!
prosimvas nepiste mi ze gramatika lebo jasom citlivi a mijeto luto. jasom pretim pisal ipsilon alema tpch napadala tak teras uz nepisem racej.
mitu volagdo napisal zejeto nesrosumitelne taksom teras precital cosom tu napisal a jeto srosumitelne nastastje. budem cakat navasu pomoc dakujemvam.
nevjem kedi tu zas budem lebo nemam internet doma ale seci tu vdedine maju a ma pustja takneni problem prist sem.
Toci sa mi hlava
tak este raz skus skocit k tomu vasmu doktorovi a nech ta skusi poslat neurologovi
a ked nemate v dedine vacsi obchod ta skoc na autobus a zajdi si za nim. tebe akoby na vsetko museli davat navod
ale inak som sa zabavila, to sa ani neda pisat takym pravopisom, ani keby som chcela
ferdo, kolko vazis a merias?
ferdo preco si dal marike vsetky peniaze?
v bratislave sa ochladilo a hrozne fučí :)
no ferdo ...
este skus tento recept :
vypi stavu z 1 citrona ,to by ti malo na okamih vyrazit dych ,branica sa uvolni a ty prestanes hikat na svet ;)
ale mitake nic tu nemame ja bivam na malej dedine.
njekedi mam trocha problem coje to modre okienko na boku ked pisem tuto do tohoto velkeho okienka tak v tom modrom sutake pismena a njekedi nemozem zistit cosu to jake pismena tak skusam a neni dobre az konecnesa podari ale njekedi to nejde leboto nerozumjem coto tam je su tje pismena inaksje akosa normalne pisu
articoky som videla aj v nakupnom centre Tesco,Billa.treba hladat v ovocie-zelenina. :D
tuto tito kamarati maju velmi dobri pocitac sutu take dobre tukatka dobre sato pise aj mito ide super mato bavi. skoda zesom tej marike dal vsetki penjaze kebi som teras mal bisom si kupil pocitac tjez. vcerasom bol u kamarada asom mu tje tukatka opravil onma stari pocitac takuz mu to viskakuje
articoky ?? tam ,kde predavaju zeleninu ,ovocie
no to nevjem gde bisom zohnal toco pises
sak sadni na vlak alebo autobus a chod do najblizsej nemocnice. lebo tu na nete ta vyliecit nikto nemoze